Stomatološka ordinacija Dental Studio dr Vladimir Bušetić - Beograd

Gavrlia Principa 26/3, (tik uz Ekonomski fakultet), 11000 Beograd
Stomatolozi
1187 Pregleda

Stomatološka ordinacija Dental Studio ima najbolja rešenja za najsloženije slučajeve po veoma povoljnim cenama. Ova ordinacija posluje kao porodična delatnost već trinaest godina a njihova najbolja preporuka su stručnost osoblja, vrhunski kvalitet usluga i rad sa najsavremenijim materijalima.

Sve intervencije su po vrlo pristupačnim cenama, i što je najvažnije-bezbolne!
Ordinacija Dental Studio Vladimira Bušetića pruža usluge za sve generacije: dečija i preventivna stomatologija, ortopedija vilica, opšta stomatologija, estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija, implantologija.

U terapiji bolesti zuba se koristi najmoderniji pristup koji podrazumeva minimalno invazivnu intervenciju uz očuvanje zubne supstance. Lečenje kanala korena zuba (endodencija) je efikasno i bezbolno a izvodi se fleksibilnim Ni-Ti instrumentima. Ako su Vam potrebne protetičke usluge, ovde možete ugraditi metalo-keramičke krune i mostove, bezmetalnu keramiku, vinire (ljuspice), parcijalne skeletirane proteze ili akrilatne totalne proteze. U ovoj ordinaciji možete naići na pomoć u lečenju svih faza gingivitisa i paradonopatije, i ukloniti nepravilnosti i poremećaje položaja zuba uz pomoć fiksnih i funkcionalnih ortodontskih aparata.

U rad ove ordinacije su uključeni stručnjaci sa potvrđenim iskustvom koji su redovno prisutni na svim domaćim i inostranim seminarima o čemu svedoče mnogobrojni sertifikati. Uz to, velika pažnja se poklanja i materijalu i opremi s kojom rade a uvek su po najvišim standardima.

Dental studio Dr Vladimir Bušetić sarađuje sa Stomatološkim fakultetom u Beogradu koji predstavlja najveću naučnu bazu. Najbolja rešenja za najsloženije probleme se postižu zbog toga što je rad sa pacijentima savestan, od početka do kraja.

 

Želite da postavite Vašu stomatološku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sami se uverite u pristupačne cene. Pregled je besplatan, zakažite ga na telefon 0112632769.

Pogledajte i šta nude ostale stomatološke ordinacije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se