Stomatološki centar Dentics - Beograd

Kozjačka 4a, 11000 Beograd
Stomatolozi
573 Pregleda

Dentics je centar savremene i estetske stomatologije gde možete dobiti sve stomatološke usluge na jednom mestu. U ovoj ordinaciji se poklanja pažnja visokoj stručnoj osposobljenosti zaposlenih ali, naglašavaju da nije dovoljno samo znanje i zanat, već je glavni princip u njihovom radu-filozofija zdravlja. Koriste vrhunsku profesionalnu opremu najnovije generacije od kojih se izdvaja Video Imaging Computer system za trenutnu kontrolu zuba.

Kod plombiranja i lečenja zuba se upotrebljavaju uvozni, pouzdani i trajni materijali i lekovi iz poslednje generacije koji zadovoljavaju stomatološke zahteve: zdravlje, funkciju, morfologiju i estetiku zuba. Sve ovo obezbeđuje trajnu restauraciju zuba što garantuje uspostavljanje pravilne fiziološke funkcije organa za žvakanje u celini.

Dentics posvećuje posebnu pažnju u lečenju paradontopatije koristeći savremene aparate kao što su ultrazvuk i laser (BIO-OSS, BIO-GIDE resorptivne membrane i sl.)

Stomatološka ordinacija Dentics poseduje savremeni rentgenski aparat koji kompjuterizovano prenosi sliku na ekran kompjutera. Snimaju se pojedinačni ili veći broj zuba, vilice i vilični zglobovi, radi se 3D analiza za usadnju implatanata.

Ako je potrebno, ovde možete uraditi sve hirurške intervencije u usnoj duplji: vađenje zuba, odstranjivanje impaktiranih zuba, resekciju korenova zuba, gingivektomiju i odstranjivanje bolesnih desni, odstranjivanje tumora i cista, prepotetske korekcije i intervencije preortodontskog lečenja. Sve hirurške intervencije se izvode u bezbolnom stanju za pacijenta.

Dentics se može posebno pohvaliti izvođenjem multidisplinarnog tretmana pacijenata. Počevši od vađenja zuba, plombiranja pa preko planiranja protetskih nadoknada po potrebi koristeći hirurške i ortodontske intervencije, vrši se potpuna sanacija i rehabilatacija usne duplje. Sve ovo doprinosi postizanju lepog osmeha pacijenta.

Kartoni pacijenata se obrađuju kompjuterskim putem a pacijentima korisnicima Interneta Dentics daje 5-10 % popusta na sve usluge. Članstvo je besplatno.

Pregled i kontrola zuba su besplatni.

Svima nama pri korišćenju usluga stomatološke ordinacije je najbitniji visok nivo sterilizacije i higijene. Upravo tome se u Dentics-u posvećuje posebna pažnja.

 

Želite da postavite Vašu stomatološku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 10 do 18 h. Svoju posetu ordinaciji Dentics zakažite telefonom: 0112653075.

Pogledajte i šta nude ostale stomatološke ordinacije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se