Stomatološka ordinacija Smile Dent Dr Dragana Dimitrijevića - Beograd

Sinđelićeva 16, 11000 Beograd
Stomatolozi
1041 Pregleda

U ovoj najmodernije opremljenoj ordinaciji u samom centru grada, stomatološke usluge se vrše stručno, potpuno bezbolno, brzo i efikasno. Koriste se najsavremenije metode stomatološke prakse, na najsavremenijim aparatima i sa najkvalitetnijim uvoznim lekovima.

Stomatološka ordinacija Smile Dent Dr Dragana Dimitrijevića pruža pomoć i savete pacijentima svih uzrasta u vezi sa problematikom iz svih grana stomatologije. Kod plombiranja i lečenja zuba koriste uvozne materijale i lekove iz poslednje generacije. Izdvajaju glas jonomere koji sprečavaju nastanak sekundarnog karijesa i mikrohibridne kompozite koji svojom prozirnošću pružaju neverovatne estetske mogućnosti.

Od savremenih metoda u ordinaciji Smile Dent izdvajaju upotrebu lasera. Laser se pokazao idealnim rešenjem i u održavanju higijene zuba. Laser ima sposobnost da uništi bakterije u paradontalnim džepovima i oslobodi ih bolesnog i inficiranog tkiva. Tokom poslednjih godina lasersko izbeljivanje zuba je postalo ekstremno popularno. Diodni laser ima svoju primenu i za meko tkivo u tretmanu desni. Velika prednost je što laserski zahvat omogućuje zanemarljiv postoperativni bol u skoro svakom slučaju.

Ordinacija Smile Dent posvećuje izuzetnu pažnju karijesu kod dece. Vrše sve hirurške intervencije u usnoj duplji koje se izvode u potpuno bezbolnom stanju za pacijenta i kad je potrebno uz prisustvo opšteg anesteziologa. Smile Dent angažuje poznate i priznate stručnjake na polju impalntologije kao svoje stalne saradnike. Koriste najsavremeniji implatni sistem Ankylos Dentsply kao i Brenemark.

Ovde se pružaju usluge i oralne hirurgije, implantologije i paradontologije, estetske stomatologije i beljenje zuba.

Plaćanje usluge u ordinaciji Smile Dent možete vršiti i preko računa ili kreditnim karticama.

Radno vreme ordinacije je od 12 do 19 h.

 

Želite da postavite Vašu stomatološku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoju posetu obavezno zakažite na neki od brojeva telefona 0113086685 ili 063274410.

Pogledajte i šta nude ostale stomatološke ordinacije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se