Stomatološka ordinacija Tim stomatologija - Beograd

Vojvode Stepe 114, 11000 Beograd
Stomatolozi
1758 Pregleda

Podatak da se u ordinaciji Tim stomatologija obavi oko 5 000 pregleda i intervencije svake godine dovoljno govori o kvalitetu njihovog rada. Postoje skoro 25 godina i zasluženo simbolišu kvalitetnu i naprednu stomatologiju. Ordinacija se godinama razvijala oslanjajući se na timski multidisciplinarni pristup u radu sa dobrom komunikacijom, raspodelom posla i razmenom ideja. Pouzdani rezultati se postižu upotrebom kvalitetne opreme i stomatološkog materijala, i naravno-stručnim znanjem.

Stomatološka ordinacija Tim stomatologija pruža usluge konzervativne i estetske stomatologije, ortodoncije, implantologije, protetike, oralne hirurgije i paradontologije.

Briga o poboljšanju estetike, pored očuvanja zdravlja zuba i usta, sastavni je deo svake intervencije. Ipak, beljenje zuba, keramički sistemi i savremene estetske plombe daju najupečatljivije rezultate. Imitacije oblika, boje i providnosti staklastog zubnog tkiva postiže se najefikasnije sa keramičkim sistemima. Tim stomatologija na osnovu dugogodišnjeg iskustva, prateći savremene trendove i u saradnji sa vodećim dental laboratorijama garantuje najviši kavlitet krunica, mostova i mobilnih proteza. Ekipa iskusnih zubnih tehničara pri izradi nadoknada koristi moderne materijale koji su netoksični, neiratitivni i biokompatibilni sa tkivima usne duplje.

Terapija anomalija zuba i vilica sprovodi se primenom aktivnih i pasivnih mobilnih ortodonskih aparata i metodom savremenih fiksnih ortodotskih aparata. Na raspolaganju su Vam standardne metalne ili estetske keramičke bravice.

U oblasti implantologije Tim stomatologija ima najbogatije iskustvo i najdužu tradiciju na ovim prostorima. Osnovu rada u ovoj oblasti zasnovali su na dugogodišnjem iskustvu profesora dr Milana Jurišića i primeni najboljih implantancijskih sistema u svetu Nobel Biocare i Straumann.

Danas je najčešći uzrok gubitka zuba paradontologija, zapaljenje desni i razaranje koštane potpore zuba. Strogo definisanim protokolom Tim stomatologija eleminiše zapaljenje desni i uz saradnju pacijenta dugoročno održava postignute rezultate.

 

Želite da postavite Vašu stomatološku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme ordinacije Tim stomatologija je od 10 do 20 h. Zakažite na sledeće brojeve telefona: 0113096525, 064800444.

Pogledajte i šta nude ostale stomatološke ordinacije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se