Splav River- Beograd

Savski kej bb (ispod tramvajskog mosta)
Splavovi
3331 Pregleda

Splav River je jedan od najmlađih splavova u gradu a u svojoj debitantskoj sezoni je uspeo da pokupi simpatije svih onih koji su posetili ovo mesto. River je otvoren na mestu nekadašnjeg Kolosa tako da je dobar deo gostiju nasleđen ali veliki broj njih dolazi zbog odlično osmišljenog programa koji se priređuje na Riveru. Tokom leta je aktivan 4 dana u nedelji (ponedeljak, sreda, petak, nedelja) uz nastupe najpoznatijih izvođača otvoren je od 22 h do 5 h ujutro.

Sreda je rezervisana za balkansko-kafansku muziku „Ovo je Balkan“ kada se atmosfera dovodi do usijanja uz miks trubača i poznatih izvođača. Trumphetmania Show je garant najluđeg provoda u gradu.

Mnogi kažu da je nedeljom najbolji provod na Riveru za koji je zaslužan DJ Playa koji pravi RNB Confusion. Kažu da nedeljom čak i crnci dolaze na ovaj beogradski splav kako bi uz izazovne devojke i ludu armosferu đuskali uz neodoljiv zvuk! Ceo splav je na nogama!

Ponedeljak je tradicionalno veče prijatelja kluba.

Izazovne igračice samom svojom pojavom privlače pažnju gostiju a kad krenu sa plesom- niko ne ostaje ravnodušan. Temperatura i atmosfera u tim trenucima dostižu usijanje koje se još dugo prepričava.

Bogat muzički program, moderan enterijer, širok izbor pića i koktela, prijatno i ljubazno osoblje, pozitivna energija i žurke koje traju do jutra su odredile da splav River postane jedan najposećenijih splavova u gradu. Javite nam kako ste se Vi proveli na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš splav na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoju rezervaciju na splavu River osigurajte pozivajući brojeve: 0628222000 i 0628822123.

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se