Splav Bolivud- Beograd

Desna obala Save, iza Sajma, 11000 Beograd
Splavovi
3400 Pregleda

Splav Bolivud je mesto na kome se nećete sudarati i gužvati sa mlađim posetiocima. Bivši Ambis se potrudio da privuče ozbiljnije (starije) goste. Može da primi oko 800 ljudi. Kao i na većini beogradskih splavova, obavezan dres kod podrazumeva elegantniju garderobu (bez patika i trenerki). Enterijer je takođe elegantan, dominira belo čime se stiče utisak ekskluzivnosti. Konobari su vrlo predusretljivi i snalažljivi kad se ima u vidu kapacitet gostiju koji svraća na dobre žurke svakog dana u nedelji.

Slogan ovog kluba je “Mi nikad ne spavamo“, pa je i atmosfera u skladu s njim: vrela do usijanja! Tokom cele sezone gostuju poznati pevači a i među posetiocima su mnoge velegradske zvezde. Popularne ličnosti iz različitih miljea beogradskog života (političari, sportisti, glumci, javne ličnosti bilo koje vrste) se vrlo često mogu sresti na splavu Bolivud. Ako želite da budete viđeni u blizini selebritija, Bolivud je pravo mesto.

Javite nam koga ste snimili na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Rezervacije na broj 0642698930.

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se