Splav Blaywatch- Beograd

Kej Oslobođenja bb (Kod hotela Jugoslavija), 11000 Beograd
Splavovi
4050 Pregleda

Splav Blaywatch je među najposećenijim splavovima u Beogradu. Poznat je po odličnom provodu uz živu muziku poznatih izvođača. Radi svim danima u nedelji pa ne morate da čekate vikend kako biste se ludo proveli. Vaše je da organizujete društvo i da uživate u nastupima napoznatijih pevača i bendova. Spav Blaywatch je skoro preuređivan tako da je enterijer fenomenalan i luksuzan. Vrhunsko ozvučenje i rasveta su rađeni po ugledu na najpoznatije evropske diskoteke. Zbog toga su i stranci česti gosti ovog splava.

Splav Blaywatch je letnje izdanje kluba Teatro. Dakle, od oktobra do maja poštovaoci Blaywatcha se okupljaju u klubu Teatro a splav se iznajmljuje za žurke. Mesto je popularno među svim generacijama. U vreme regularne sezone, ulaz na splav Blaywatch je zabranjen mlađima od 20 godina ali se Belgradeeye patroli čini da ovo se ovo pravilo ne odnosi na devojke tako da se ovde mogu sresti vrlo lepe ali i vrlo mlade devojke.

Splav Blaywatch posećuju ljubitelji domaće muzike. DJ-evi zagrevaju atmosferu na početku, a onda kreće živi nastup, počevši od domaćih pop hitova, a zatim se nastavlja sa narodnjacima do zore. Atraktivne go-go igračice zagrevaju atmosferu i mame poglede posetioca.

Velika prednost ovog beogradskog splava je ogroman parking tako da ne morate da brinete o svom četvorotočkašu. Takođe, blizina parkinga će Vam skratiti i olakšati hod na štiklama do splava.

 

Želite da postavite Vaš splav na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detalje o radu splava Blaywatch i rezervaciju mesta obavite telefonom 0642740610.

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se