Kontra bar, Beograd kafići

Strahinjića Bana 59, 11000 Beograd
Kafići
1815 Pregleda

Kontra bar je zaista kontra od ostalih lokala u Strahinjića Bana. Iako su cene slične, enterijer i atmosfera su potpuno drugačiji, relaksirajući i prijatniji. Ovde možete da svratite a da se ne osećate kao autsajder jer se vozite gradskim pravozom a garderoba koju ste obukli tog dana ne košta kao nekoliko prosečnih srpskih plata.


Gosti su različitih profila: oni koji u Silikonsku dolinu dolaze samo onog dana kad prime platu, mladi poslovni ljudi posle dugog dana u kancelariji koji su svratili tek na koktel, ili komšije koje su iz šetnje s kućnim ljubimcem svratili na kaficu. Zaista opušteno mesto.


Muzika je uglavnom mejnstrim haus, prijatna za ragovor.


Osoblje je prijateljski nastrojeno i komunikativno, sa odličnim znanjem o svakom od 150 koktela. Ponuda po izboru Belgradeeye patrole bi izgledala ovako: "blood & sand", "kiss in the dark", "leg spreader", "manhattan", "pink panther", "this and that", "gorilla milk", "heaven so sweet", "swimming pool"... Da se ovde zaustavimo.

Svakog petka na naručena tri ista pića dobijate četvrto gratis.

Preko dana u Kontra baru možete zakazati poslovni sastanak, organizovati press konferenciju, promociju ili jednostavno uz sendvič, kafu i kolače proćaskati sa prijateljima.


 

Kako je prošlo kontriranje javite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pošto je Kontra mali bar sa nekoliko stolova i šankom, najbolje je da rezervišete mesto, posebno vikendom ili sredom kad se organizuje popust od 50 odsto na sve koktele. Telefon je 011 3283709.

 

Pogledajte i ponudu rubrike kafići u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se