Splav 20/44- Beograd

Savski kej bb, kod Brankovog mosta
Splavovi
5213 Pregleda

Kad poželite da noć provedete na splavu u Beogradu (i da se dobro provedete) a bežite od štikli, firmiranih odela, i skupih tašni, klub 20/44 je adresa na kojoj bi trebalo da se pojavite. Lajtmotiv po kome je uređen je „bordel iz osamdesetih“. Jel Vam zagolicalo maštu dovoljno?

Izbledeli, crveni, baršunasti separei, ručno slikani apstraktni detalji i vintidž svetiljke čine da je ovo najuzbudljivija atmosfera među klubovima u Beogradu. U zanimljive retro detalje spada i 17 starih kompjuterskih monitora, naslaganih poput tovara uz jedan zid potpalublja.

Zaštitni znak splava 20/44 su Disco not disco žurke na kojima se kombinuju najrazličitiji muzički pravci. Ne završavaju se pre zore. Česti su i događaji posvećeni plesu, filmu, izložbe.

Kad je noćni provod u pitanju, ovde se dolazi svih sedam noći u nedelji. Na splavu ništa ne deluje skupo ili ekskluzivno već kao mesto na koje dolazite da iskulirate i da se opustite, da se dobro provedete, prvenstveno. Nema gužve. U stvari, to je jedna od zamerki- na brodu se okuplja verna matična ekipa, pa se neki gosti osećaju neprihvaćeno. Ali, brzo se postaje deo tima i shvata zašto je 20/44 klubski simbol Beograda.

Belgradeeye patroli je zapao za oko deo eksterijera na palubi, tačnije zaštita koja sprečava malo veselije goste da ne završe u vodi.  

Ako znate nekoga ko je ispitao njenu delatnost u praksi, pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se