FITNESS CLUB YOGA GYM49

Kosovska 49
Teretane
2790 Pregleda

Yoga Gym 49 fitnes klub Beograd, zamišljen je da pomogne ljudima da vode aktivan i zdrav život. Yoga Gym 49 filozofija je bazirana na humanističkim i sportskim vrednostima. U sastavu Yoga Gym 49 fitnes kluba Beograd, nalazi se teretana, kardio program, sala za grupne treninge, kao i Power Plate. Yoga Gym 49 je fitness klub Beograd specijalizovan u grupnim fitnes treninzima sa više od 200 fitnes časova mesečno, 15 različitih vrstagrupni fitness programa kao i individualnim treninzima snage i kondicije.
Yoga Gym 49 fitness klub Beograd poseduje i Power Plate, koji unosi novu dimenziju wellness-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrata, načina života i fizičkih sposobnosti. Power Plate je izazvao pravu revoluciju u borbi protiv starenja, industriji lepote i zdravlja. Ideja Power Plate o vibracionom treningu, nastalu od strane ruske svemirske agencije, proizvela je ovu mašinu kao mogućnost da se za vrlo kratko vreme postignu sjajni rezultati.
Naš jedinstveni sistem vežbi, individualnih treninga i edukativnih programa pomažu Vam da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje.
U urbanom centru Beograda, naš prijatan ambijent će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u mnogobrojnim programima kao što su fitness rekreacija, kardio, korekcija telesne težine, body building, teretana, korektivna gimnastika, relaksacija ili grupni fitnes programi. Yoga Gym 49 fitness centar Beograd nudi vam grupne programe kao što su Hatha Yoga, Aštanga Yoga, Aerobik, Pilates, Tae Bo.Pravilna kombinacija kardio i strength treninga omogućava Vam skladan i pravilan razvoj, što omogućava balans između duha i tela. Teretana koju poseduje fitnes klub, uz pomoć naših trenera i u kombinaciji sa aerobnim treningom, održavaće Vas u pravoj kondiciji i dobrom izgledu. Takođe, u tome Vam posebno može pomoći časovi Yoga u našem klubu. U ponudi su tri vrste: Aštanga Yoga, Hatha Yoga i Hatha Yoga 50+.

U Yoga Gym fitnes klubu možete uživati i u masaži. Posle treninga u teretani, mišićima naročito prija masaža, koja sprečava povrede i opušta telo.
Takođe, u našem fitnes klubu, posvetili smo pažnju i najmlađima. U toku jednog ciklusa deca uče osnove sledećih sportova:

  • bazični sportovi (gimnastika, atletika i plivanje )
  • osnove sportova sa loptom (fudbal, košarka, rukomet, odbojka)
  • korektivna gimnastika
  • ritmika i ples
  • osnove borenja

Školica sporta svoj rad bazira na najnovijim naučnim saznanjima iz oblasti sporta, zdravstvene preventive,pedagoške prakse, te metodike sportskog časa.
Yoga Gym 49 nalazise u Kosovskoj ulici broj 49, Stari Grad, Beograd. Odlična lokacija, u samom centru grada Beograda iza republičke skupštine, pruža Vam izvrsnu mogućnost za osveženje u dinamčnoj svakodnevnici. Sobzirom da je u I parking zoni, fitness klub Yoga Gym 49 poseduje sopstveno parking mesto, koje je uvek rezervisano za Vas.
Naši instruktori su inspirisani fitnesom i orijentisani da vam daju sportski osećaj koji će vas podstaći da dostignete željenu fizičku formu. Pridružite nam se i doživite fantastično iskustvo. Yoga Gym 49 fitnes klub je ekipa profesionalaca uvek spremnih da vas dočekaju, saslušaju i daju podršku. To je ekipa uz koju ćete se zabaviti i dobiti željene rezultate. Yoga Gym 49 sadrži prvoklasnu opremu, efikasne fitnes programe i društvenu atmosferu.

Za više informacija o fitness clubu Yoga Gym 49 u Beogradu pozovite telefon 011/322 9883, 061/6308926 ili posetite website centra.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se