Škola stranih jezika Vista - Beograd

Beogradska 36/3, 11000 Beograd
Škole stranih jezika
489 Pregleda

U današnje vreme kada oko sedamdeset procenata stanovništva u svetu govori više od jednog jezika učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba. To je proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. U Centru Vista učenje jezika predstavlja zadovoljstvo. Spremili su za Vas bogat i raznovrstan izbor programa kroz koje ćete uz svesrdnu pomoć profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku.


Učionice škole Vista su multimedijalno opremljene, a u nastavi se koriste najsavremenija sredstva. Komunikativni pristup na časovima ima za cilj proširenje rečnika i dalji razvoj svih jezičkih veština: slušanje, govor, čitanje i pisanje. Teme kurseva su interkulturalne i pokrivaju znanja iz različitih oblasti. Tokom nastave profesori podstiču polaznike da aktivno učestvuju u nastavi, vode dijaloge, diskutuju. Nastava se usmerava ka realnoj upotrebi stranog jezika, jer znati jedan jezik znači govoriti ga. Vista nije samo Centar za učenje stranih jezika i prevođenje, već i edukativni centar koji svojim polaznicima omogućava da upoznaju i nauče nešto više o tradiciji, kulturi, istoriji i običajima stranih zemalja za čiji jezik se opredele. U cilju Vaše edukacije organizuju se brojne tematske večeri, filmske projekcije, seminari i prezentacije u okviru vannastavnih aktivnosti.

S ponosom se ističe činjenica da je više od 80% polaznika odabralo školu jezika Vista po usmenoj preporuci svojih prijatelja ili kolega. Oni su u ovoj beogradskoj školi stranih jezika učili ili usavršavali engleski, španski, francuski, italijanski, nemački, ruski i grčki jezik.

Od njihovih kurseva izdvajamo:

-Brush up on your English and Spanish – to su kursevi koji se organizuju za nivoe A2, B1, B2 i C1. Namenjeni su obnavljanju Vašeg znanja iz engleskog i španskog jezika. Idealni su ukoliko duže vreme niste koristili neki od ova dva strana jezika i nemate vremena za pohađanje standardnog kursa u trajanju od tri meseca.
- Kurseve u mini grupama
- Kurseve za firme
- Individualne kurseve
- Pripremne kurseve za polaganje ESOL ispita
- Pripremne kurseve za polaganje DELE ispita

Prevodilački centar Vista nudi širok spektar prevodilačkih usluga. Imaju prevodioce sa višegodišnjim iskustvom što obezbeđuje visok kvalitet prevoda i poštovanje dogovorenih rokova.

 

 

Želite da postavite Vašu školu stranih jezika na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Telefoni škole stranih jezika Vista su 0112432912 i 063 1154404.

Pogledajte i šta nude ostale škole stranih jezika.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se