Victoria station- Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 44a
Lista restorana
2430 Pregleda

Ko je poslom vezan za Novi Beograd, složiće se da je pronaći dobar restoran bitna stavka u radnom danu koji se ne završava pre 17h. Restoran Victoria Station je pravo rešenje.

Doručak se služi sve do 13h što redovno koriste oni koji misle da je najvažniji obrok u toku dana ali ne stižu da ga konzumiraju na vreme. Oni koji su spremni da odvoje dovoljno vremena za potpuno uživanje u hrani će krenuti sa predjelima, izbor je širok: dimljeni losos, kavijar, karpaćo, salata od hobotnice, brusketi... Za lagani ručak najbolje su tzv. obrok salate-sveže salate sa mesom ili različita rižota. Ljubitelji pasti će uživati u domaćim njokama koje se služe sa povrćem i mesom.

Ljubazni konobar Belgradeeye patroli je preporučio ćuretinu u sosu sa lešnikom i orahom i biftek sa vrganjima ili tartufima. Posebno aromatične su bile teleće šnicle u sosu od limuna i vina, ostavili smo to za sledeći dolazak.

Victoria Station restoran je poznat i po nedeljnom popustu za porodične ručkove.

Koncipiran je kao voz koji je pristao u stanicu i čeka nove putnika na gastronomskim proputovanjima kroz svet. Vagon je opremljen belim stilskim nameštajem, retro tapetama i rustičnim lampama. Drveni šank privlači na sebe pažnju lepotom duboreza.

Restoran ima dvodelnu baštu koja pruža dobar predah u urbanom okruženju.

Victoria Station je restoran- vinska kuća, pa ovde možete pronaći preko 60 vrsta vina iz raznih delova sveta ali i Srbije i okruženja.

Ponos kuće je malt viski star 12 i više godina. Toči se karlsberg pivo a vredi pomenuti i kilkeni koji se kod nas teže nalazi.

 

Kako se Vama svidela atmosfera ovog nesvakidašnjeg restorana pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detalje u vezi sa restoranom Victoria station možete saznati pozivom na broj telefona: 011 2607436, 0113112630.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se