Veterinarska ordinacija VET CENTAR - Beograd

Pančićeva 10, 11000 Beograd
Veterinari
1015 Pregleda

Ljudima koji imaju kućne ljubimce njihova bolest teže pada nego sopstvena. U takvim trenucima je teško odlučiti kome poveriti malenog prijatelja koji bezuslovno Vama poverava svoju odanost.

Lečenje ljubimaca nije samo davanje injekcija, to je oblast koja zahteva veliko znanje. U VET CENTRU su maksimalno posvećeni tome da vlasnike upoznaju sa prirodom oboljenja ljubimca i da ih upute u valjane načine kućne nege i prevencije. Detaljan pregled i razgovor sa vlasnikom su prva karika na putu ka pravoj dijagnozi. Specifičan odnos koji imaju vlasnik i životinja je među najdelotvornijim lekovima, i oporavak je svakako najbolji u kućnim uslovima. Međutim, u situacijama kada su neophodni i drugi vidovi lečenja, hirurške intervencije, inhalaciona anestezija, monitoring-najsigurnije je prepustiti se profesionalcima iz VET CENTRA. Kod njih je moguće sprovesti neophodna specijalistička ispitivanja ( laboratorija, mikrobiologija, EKG, rendgen, ultrazvuk). Stručan i detaljan pregled je praćen valjanim tumačenjem dobijenih rezultata u cilju izbora pravilne terapije.

Labarotorija VET CENTRA je prva veterinarska labarotorija kod nas koja je počela da radi rutinske analize krvi i urina. Ogromne su prednosti kada laboratorija radi u okviru ambulante a ogledaju se kroz mogućnost brzog dobijanja rezultata u optimalnom izboru analiza kao sasvim tačnoj interpretaciji nalaza i rezultata.

U VET CENTRU možete pronaći veliki izbor medicinske hrane, kao i sredstava protiv buva i krpelja na kojima će Vam ljubimci biti posebno zahvalni.

Zaposleni ovoj veterinarskoj ordinaciji su poznati po visoko profesionalnom etičkom kodeksu. Zajednički cilj je srećan, udoban i dug život Vaših ljubimaca.

Cene su uravnotežene.

 

 

Želite da postavite Vašu veterinarsku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za hitne slučajeve su Vam uvek dostupni dežurni telefoni 011 2625566, 064 1116636, 063 309961 a potrebno je zakazati i obične preglede.

Pogledajte i šta nude ostale Veterinarske ordinacije.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se