Salon lepote Top nails - Beograd

Gospodar Jevremova 41, 11000 Beograd
Kozmetički saloni
1136 Pregleda

Salon lepote Top nails je već deset godina mala oaza lepote. Jedan je od retkih kozmetičkih salona u Beogradu koji pruža usluge Magic tan aparatom. Idealno taman ten se postiže za jedan minut. Prilikom ovog tretmana niste izloženi UV zračenju tako da ga mogu koristiti i trudnice i osobe sa kožom osetljivom na sunce ili kožom podložnom crvenilu i opekotinama.

U svom radu u borbi protiv bora Top nails koristi najnoviji aparat za radio talasni lifting. To je generator vrlo visoke frekvencije koji izuzetno blagotvorno deluje na kožu i tkivo. Uspešno se koristi za terapiju opuštene kože lica i tela, bora, strija, masnih naslaga, celulita kao i kod mnogobrojnih indikacija u fizikalnoj medicini.

Od svih usluga koje se pružaju u salonu Top nails (tretmani lica, frizerske usluge, LPG, samopotamnivanje pedikir i depilacija) mora se izdvojiti nadogradnja noktiju. Nokti se izlivaju od najfinijih vrsta akrilata i mašinski se obrađuju. Predstavljaju savršenu celinu sa Vašim noktom pa nema opasnosti od nastajanja gljivičnih oboljenja. Ovo je, na neki način, revolucionaran metod jer se ne koristi lepak i plastični dodaci. Nokti se izlivaju u prirodnoj boji i formi francuskog manikira. Koliko je ovo pouzdano neškodljiva metoda govori podatak da se preporučuje i deci i odraslima kao način za odvikavanje od grickanja.

U ovom kozmetičkom salonu se koriste isključivo OPI preparati. Odličan izgled vaših ruku se postiže OPI manikirom- pilingom, serumom koji hrani kožu ruku i hidratantnom kremom.
Isti preparati se koriste i prilikom pedikira-stopalo se neguje sa 6 vrsta krema. Nema grubog skidanja zadebljalih naslaga već se specijalnom turpijom otklanja višak kože. Koristi se hidratantni piling kristal šećerom, maska za hidrataciju sa mentolom, krema za masažu i hidratanatna krema sa ekstraktima zelenog čaja.

Jedan deo salona je opremljen za pružanje frizerskih usluga. Iskusni i spretni frizeri u svom radu koriste jedino Paul Mitchel kozmetiku.

Radno vreme kozmetičkog salona Top nails je od 11 do 20h, subotom od 11 do 18h.

 

 

Želite da postavite Vaš kozmetički salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pre dolaska u Top nails, svoj termin zakažite na brojevima telefona: 011303 3195, 0113033196 i 0641903519.

Pogledajte i šta nude ostali kozmetički saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se