Veterinarska ambulanta Tommy- Beograd

Jurija Gagarina 33, Novi Beograd blok 70; Gandijeva 122V, blok 63 - veterinarska apoteka i pet shop Tommy
Veterinari
1993 Pregleda

Veterinarska ambulanta TOMMY počela je sa radom 2005. godine. Da bi postigli maksimalne rezultate i pratili svakodnevni napredak veterinarske medicine, njihovi stručnjaci su redovni učesnici kongresa u  zemlji i inostranstvu. Koriste svaku mogućnost za posetu poznatim evropskim  veterinarskim  klinikama, specijalizovanim  za pse i mačke. Poseban vid saradnje sa kolegama u inostranstvu doktorima koji rade u ambulanti Tommy daje prednost  prilikom  pronalaženja  najboljeg rešenja kod komplikovanih i zahtevnih slučajeva. Tim čine četiri mlada doktora koja svojim entuzijazmom, posvećenošću i stručnošću čine sve da bolesnim ljubimcima pruže najbolju moguću stručnu pomoć.

Veterinarska ambulanta Tommy vrši niz dijagnostičkih i specijalističkih pregleda: labarotorijske analize, radiološku dijagnostiku, ekg preglede, ultrazvučnu dijagnostiku. Iz oblasti interne medicine pokrivaju kardiologiju, dermatologiju, endokrinologiju, urologiju, gastroenterologiju i pulmologiju. Anestezija se daje epiduralno i regionalno. Ako je Vašem ljubimcu neophodna hirurška intervencija, Tommy pruža usluge hirurgije mekih tkiva, ortopedije, stomatologije, oftamologije i hirurugije tumora.

Posebna pažnja se poklanja davanju savetima vlasnicima koji na indirektan način utiču na kvalitet života njihovih ljubimaca. U tome značajnu ulogu imaju preventiva i redovna vakcinacija. Nakon pažljivog i detaljnog pregleda, otvara se karton Vašeg ljubimca u kome se vodi evidencija o svim vakcinacijama, tretmanima protiv ektoparazita i endoparazita, kao i oboljenjima, terapijama i eventualnim hirurškim tretmanima. Kartoteka ambulante Tommy sadrži veliki broj pasa i mačaka ne samo sa područja Novog Beograda i Zemuna, već iz ostalih delova grada.  Cilj je da se što pre započne adekvatna terapija kako bi se pacijentima omogućio brz oporavak i lečenje.

Vaš veterinar poznaje Vašeg ljubimca i njegove potrebe u ishrani tako da je on jedini kvalifikovan da preporuči najbolju prilagođenu hranu. U apoteci Tommy možete kupiti preparate za veterinarske dijete pasa i mačaka. Tommy je distributer Bayerovih proizvoda na koje je obezbeđen stalni popust.

Poznati su po čestim popustima i mesečnim akcijama. Tako npr. ova beogradska veterinarska apoteka obezbeđuje 20 % popusta za sterilizaciju kuje starosti do 9 meseci u cilju promovisanja prepubertalne sterilizacije. Česti su popusti na profender kod vakcinacije mačaka ili na skidanje kamenca kod pasa u opštoj anesteziji.

 

 

Želite da postavite Vašu veterinarsku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Osim ambulante, pod istim imenom radi i veterinarska apoteka i pet shop od 9 do 22h radnim danima a subotom 9-14h. Sve detalje možete saznati pozivanjem brojeva 0112167888 i 065 216788.

Za zakazivanje pregleda u ambulanti pozovite 0112166529 ili 065 2166529. Radno vreme je 10-20h, subotom 10-15h.

Pogledajte i šta nude ostale Veterinarske ordinacije.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se