Pivnica The Three Carrots Irish Pub, Beograd

Kneza Miloša 16, 11000 Beograd
Pivnice
3424 Pregleda

The Three Carrots Irish Pub je najstariji irski pub u gradu otvoren pre više od 15 godina, danas je svakako najpoznatiji i jedini u centru grada. Rađen je po kalupu tipičnih irskih pubova tako da je sve autentično-od piva preko muzike do enterijera. U pitanju je zaista veliki prostor na dva nivoa. Do gornjeg se stiže vijugavim stepenicama od kovanog gvožđa i prebukiran je stolovima. Odličan je za osmatranje, samim tim uvek pun. Donji nivo je sav u drvetu. Enterijer je rustičan, sa drvenim stolovima i separeima. Mnoštvo je zanimljivih detalja: bicikl i muzički instrumenti okačeni na zid, radio aparati, skije, sifon boce, navijačke zastave i majice...

U pivnici The Three Carrots Irish Pubu se služi mnogo vrsta točenog piva od kojih izdvajamo: Guinnes, Erdinger, Tuborg, Efes, Nikšićko ili Jelen. Uz pivo idu i interesantni kratki kokteli. Jedna vrsta se pije uz pivo u trenutku kad Vam odgovara, druga služi za tzv. seču piva i poboljšava mu ukus a treća se spušta direktno u pivo i menja mu ukus u samom startu. Ovi kokteli se uglavnom eksiraju. Neizostavno probajte green bull frog koktel. Ako ogladnite, u ovoj pivnici možete u svakom momentu da naručite neki sendvič.

The Three Carrots Irish Pub je udobno i pravo mesto za uživanje u pivu kako za mlade koji su tek počeli da izlaze tako i za iskusne noćne ptice.
Povremeno se organizuju žive svirke i nastupi DJ-eva. Tokom fudbalske sezone ovde možete doživeti pravu navijačku atmosferu.

Cene su skuplje. Ako niste pivopije imate veliki izbor kafa, sokova i šejkova.

Radno vreme The Three Carrots Irish puba je od 9 do 2h, svakog dana.


 

Želite da postavite Vašu pivnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Rezervaciju možete izvršiti telefonom 011 2683748.

Pogledajte i ponudu rubrike pivnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se