Kafe The Black Turtle Pub, Beograd kafići

Kosančićev venac 30, Gospodar Jovanova 56, Dečanska 23, Svetogorska 14, 11000 Beograd
Kafići
2508 Pregleda

Crna Kornjača je lanac pabova osnovan 2000.godine. Danas ih ima četiri a jedinstveni su po voćnim pivima koje sami prave u mini pivari u Vojvodini.

Ako ste ljubitelji klasičnih ukusa ovde možete popiti točeno svetlo ili tamno pivo ali, osobenost Kornjača su piva sa voćnim ukusima: borovnica, malina, limuna, višnja i jagoda. Za najbolji ugođaj preporučuje se da ih pijete slamčicom. Uz njih je dobar provod zagarantovan! Novitet su “ indian pale ale“ i dimljeno pivo.

Koncept i atmosfera u ovim beogradskim klubovima je poput one u klasičnim irskim pivnicama. Prostrani šankovi, cigla i drvo.U skladu s tim se sluša domaći i stani rok. Česte su situacije kada druželjubivo osoblje dozvoljava posetiocima da biraju muziku, zato je veliki broj gostiju koji se redovno vraćaju. Pokazalo se da je to odličan koncept koji proizvodi zaraznu energiju.

Samo ime „The Black Turtle“ potiče od feng shui koncepta po kome se crnom kornjačom obeležava deo za odmor i razonodu. Ako niste pasionirani ljubitelj piva, u klubovima The Black Turtle možete odmoriti uz kafu, sok ili neko žestoko piće tradicionalno za ove prostore.

 

Belgradeeye patrola posebno preporučuje Kornjaču 3 na Dorćolu, prvenstveno zbog veličine ( u ostalim objektima često zna da bude gužva). „Trojka“ je prelep pab na tri nivo, u suterenu se nalaze veliki stolovi gde može da se smesti veća grupa ljudi, prizemlje je idealno za jedno pivo s nogu a galerija je savršena za one koji vole da bace oko na to ko sve ulazi. Imaju i letnju baštu.

U Kornjači 4, u Dečanskoj, možete da naručite i hranu. Nakon kvalitetnog ručka pivo još bolje „legne“, tu ćemo se svi složiti.

Svi pabovi su na fensi mestima ali se u njima okuplja normalna i prijatna ekipa.Veliki broj pivopija ima priliku da u svojim omiljenim napicima iz Crne Kornjače uživa svake godine na Beer Festu.


 

Koji ukus voćnog piva ili koji u nizu pabova Crna kornjača je vaš favorit? Podelite sa nama na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pogledajte i ponudu rubrike kafići u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se