Dečija igraonica Tavanko - Beograd

Braće Nedića 27, 11000 Beograd
Igraonice
787 Pregleda

Dečija igraonica Tavanko se nalazi u centru grada, lako se dolazi do nje a nema problema oko parkiranja. Prostor je veoma lepo uređen u dva nivoa, klimatizovan i besprekorno čist. Roditelji i njihovi gosti imaju odvojen prostor na spratu u kome mogu da razmene međusobna iskustva i da preko video nadzora prate kako se zabavljaju njihovi mališani na donjem nivou. Diskretno posmatranje neće ometati dečiju igru.

U dečijoj igraonici rođendaonici Tavanko možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoje dete od 1 do 13.godine i njegove drugare, možete organizovati proslavu krštenja, polazak u školu ili prelazak u više razrede. Kraj obdaništa i rastanak sa vaspitačima i drugarima neće biti tužan događaj za Vašeg mališana ako mu napravite žurku ili maskenbal tim povodom. Ukoliko želite, možete zaposlenima u Tavanku prepustiti kompletnu organizaciju koja podrazumeva ketering, piće, fotografije i video zapis. Uz ludu zabavu dobićete i pozivnice za drugare a za slavljenika je spremljen rođendanski poklon.

 

Tokom rođendanske proslave najmlađi mogu da se zabave u lavirintu ili šatorima sa lopticama, mogu voziti autiće, jahati magarence, konjića ili kamilu, uživati na trambolini, kuli za penjanje ili na lijani. Tavanko je jedina igraonica u Beogradu koja ima kamikazu a koja je hit nad hitovima među decom! Kad smo već pomenuli hitove, na proslavama u ovoj rođendaonici se đuska u diskoteci i peva uz animatore i pratnju na gitari.

U igraonicu Tavanko ima i ozbiljnih trenutaka: možete ostaviti male đake na čuvanje ili da zajedno sa njima profesionalno osoblje napiše domaći ili nauči lekciju.

Rođendaonica igraonica Tavanko organizuje za firme novogodišnje i proslave svake vrste uz mađioničarske, pozorišne ili mini lutkarske predstave.

 

 

Želite da postavite Vašu igraonicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Oko organizovanja priredbi, proslava ili boravka Vašeg deteta u prostoru Tavanko, dogovorite se telefonom: 011/24-30-262 ili 063/302-956.

Pogledajte i šta nude ostale dečije igraonice.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se