Agencija za dekoraciju Svadbena zvona, Beograd

Takovska 45, I sprat, lokal 3, 11000 Beograd
Dekoracije
2014 Pregleda

Agencija za dekoraciju Svadbena zvona je osnovana u aprilu 2005. godine. Iskustvo, originalnost i profesionalnost su principi kojih se pridržavaju u svom radu. Pored mnogobrojnih mladenaca svoje poverenje su im ukazale brojne renomirane kompanije: Delta osiguranje, ERC Commerc Computers, Marina Bukvić, kao i Darko Kostić na poslednjem Fashion Week-u...Prepoznatljivi su po uvek svežim i originalnim idejama i postavljanju novih trendova po kojima su postali inspiracija mnogima.

Pored dekoracije svadbi, kojima su se bavili na samom početku, danas rade kompletnu organizaciju venčanja i prijema.Uz njihovu pomoć, Vaše venčanje ili kompanijska proslava izgledaće glamurozno, nezaboravno, originalno i drugačije. Za realizaciju svečanog događaja svi saradnici se biraju sa posebnom pažnjom kako bi Vaš stil bio prepoznatljiv, Vaša tradicija ispoštovana i Vaš jedinstven način proslave ostao nezaboravan.


Harmonija stila i boja je ono po čemu su Svadbena zvona postala prepoznatljiva prilikom uređenja svih događaja. Mogu Vam obezbediti kompletnu dekoraciju i transformisati bilo koji prostor, restoran u Beogradu ili samo jedan njegov deo. Kad su venčanja u pitanju, budući supružnici ukazuju agenciji za dekoraciju Svadbena zvona zadivljujuću količinu poverenja. Prepuštaju im bitnu ulogu u jednom tako ličnom i važnom životnom trenutku. Dekoracija svećama, dekoracija cvećem, dekoracija mladenačkog stola, iznajmljivanje stoljnjaka, nadstoljnjaka, navlaka za stolice... samo su jedan deo njihovog asortimana i usluga.
U skladu sa Vašim željama i mogućnostima njihovo osoblje kreira Vaše savršeno venčanje koje će biti specifično i drugačije po nekom detalju, nosiće poseban pečat. Biće nezaboravno kako Vama tako i Vašim gostima.

Agencija za dekoraciju Svadbena zvona je sa mnogim klijentima nastavila da sarađuje u daljim važnim trenucima njihovog života kroz krštenja, slave i rođendane.

Svadbena zvona najveći deo svog asortimana kao što su dekorativno staklo, razni predmeti za dekoraciju kao i dekorativni pesak i granulat pažljivo bira i dobavlja iz inostranstva. Imaju sosptvenu proizvodnju pozivnica, cvetića i narukvica za kićenje i poklona za goste a cvetne aranžmane izrađuju sami. Drugim rečima, ništa ne prepuštaju slučaju. Takođe, po Vašoj želji mogu da dekorišu sale, automobile, plafone, da ugrade dekorativnu rasvetu ili prostor dekorišu balonima. Vaše je da odaberete.


 

Želite da postavite Vašu agenciju za dekoracijuna Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svadbena zvona su zvona koja se daleko čuju. Obavezno zakažite na telefone: 0112750871 i 0637813350.

Pogledajte i ponudu rubrike agencije za dekoraciju u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se