Studio za dekoraciju Decorella, Beograd

Jahorinska 16, 11000 Beograd
Dekoracije
1040 Pregleda

Studio Decorella se bavi organizacijom i dekoracijom svih vrsta događaja, od intimnih proslava kao što su rođendani, krštenja, veridbe i venčanja, do glamuroznih otvaranja, promocija, koktela, koncerata i sličnih dešavanja. Ako im ukažete poverenje, uz stručnu pomoć dekoratera studija Decorella, Vaše slavlje će biti nezaboravno.

U zavisnosti od prilike i Vaših afiniteta, proslave mogu biti tematske, romantične, otkačene i svečane. Dekoracije izrađuju od širokog spektra materijala a najtoplije preporučuju cvetne i balonske aranžmane. Organizuju spektakularna puštanja balona iz specijalnih mreža, balonske eksplozije i vatromete.

Kako biste mogli da uživate sa Vašim gostima u čaroliji venčanja, Decorella Vas može osloboditi svih tehničkih obaveza. Bilo da im prepustite kompletnu ili suorganizaciju jednog od najvažnijih dana na svetu, otarasićete se velikog i nepotrebnog stresa. Umesto Vas će se pobrinuti za venčanicu, krojače, dobavljače i voditi računa o ugođaju gostiju i finim pratećim detaljima.

Studio za dekoraciju Decorella se bavi i diplomatskim događajima na kojima umešno uklapa tradiciju i proceduralne zahteve ovakvih skupova. Krajnji cilj bude akcentovanje osebenosti zemlje domaćina i popularisanje domaće kulture.

Decorella organizuje i koktele i bankete za Vaše prijatelje, rodbinu ili poslovne partnere. Mogu da se pobrinu za najrazličitije vrste zakuski ili obroka spremljenih na najvišem mogućem nivou. Sarađuju sa nekoliko renomiranih i vrhunskih isporučilaca hrane pa se sa sigurnošću mogu pohvaliti najboljim balansom kvaliteta, kvantiteta i cene hrane.

Svaka Vaša i najfantastičnija ideja iz snova, od klasičnih dekoracija preko veselih rodenđanskih žurki do potpune avangarde, može postati stvarnost u saradnji sa studijom Decorella. Čak i ako nemate ideju budite bez brige jer će Vam njihovi dekorateri ponuditi širok spektar opcija za vaš specijalan događaj.


 

Želite da postavite Vašu agenciju za dekoracijuna Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoj dolazak u studio za dekoraciju Decorella zakažite telefonom na broj 011 2772067.

Pogledajte i ponudu rubrike agencije za dekoraciju u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se