Studio Simple design&wedding, Beograd

Igmanska 15, 11000 Beograd
Dekoracije
1491 Pregleda

Pozivnice, dekorativni prateći detalji, dekoracija, planiranje i organizacija venčanja su u fokusu delatnosti studija Simple. Kreativnim idejama i njihovom realizacijom osmišljavaju celokupni vizuelni identitet Vašeg slavlja. Svaki projekat je prilika da njihov tim, prateći svetske trendove i koristeći stečena iskustva, postavi nove standarde na obostrano zadovoljstvo. Personalizovani dizajn svih proizvoda sigurno će Vas izdvojiti od drugih i dati jedinstveni osećaj posebnosti. Sve je originalno i umetnički nadahnuto.

Njihov širok asortiman pokriva sve Vaše zahteve počevši od planiranja venčanja, koordinacije, dizajna i dekoracije. Svako savršeno venčanje zahteva odličnu koordinaciju. U dogovoru sa Vama, studio Simple će obezbediti odgovarajuću lokaciju i ostale neophodne sadržaje (protokol, muziku, fotografa, snimatelja, party directora, hostese, rasvetu, prevoz, limuzinu, smeštaj, stilistu, ketering, tortu, animaciju...) Više od običnog dekorisanja prostora, oni stvaraju atmosferu estetike i uzbuđenja, pojačavaju i doprinose Vašem kreativnom izrazu i tu su da učine venčanje sjajnim i nezaboravnim događajem u skladu sa Vašim željama.

Najsitniji detalji bitni su za stvaranje opšteg utiska svakog događaja. Kreativni, lični pečat i originalnost odlika su njihovog asortimana. Od asesoara studio Simple radi pozivnice, foto foldere, numeracije, kartice, jelovnike, izbor poklončića za goste, kutijice, badem bombone, keksiće, revere i narukvice za kićenje zvanica, korpe, crkveni program, sveće, platna, jastučiće, dekorativne mašne za kola, prstenčiće za salvete, podvezice, ukrasne trake, čipku, til, mašne i detalje.

Pozivnice Simple su najava sa stilom, sofisticirane, elegantne, trendi, moderne, glamurozne, sveže, kreativne, tradicionalne, romantične, unikatne, luksuzne... Pravi mali poklon. Takođe, rade i zahvalnice i cd omote.

Radno vreme je od 10 do 17h, može se zakazivati i nakon 17h.


 

Želite da postavite Vašu agenciju za dekoracijuna Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Kako bi svakom klijentu poklonili potpunu pažnju i dovoljno vremena rade po principu zakazivanja. Kontaktirajte ih radi ugovaranja sastanka u njihovom studiju. Telefoni su 011 2455680 i 060 0150044.

Pogledajte i ponudu rubrike agencije za dekoraciju u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se