Kozmetički salon Studio Miolift - Beograd

Bulevar Umetnosti 13, Novi Beograd; Trg Nikole Pašića 8, Beograd
Kozmetički saloni
1249 Pregleda

Kozmetički salon Studio Miolift je retko mesto u gradu na kome možete koristiti
jedan od najvećih svetskih hitova u posednje vreme- radiotalasni lifting lica i tela. Veliku popularnost ovaj lifting uglavnom duguje tome što vidljive rezultate daje za samo 20 minuta. Nezaobilazni standardi kuće Miolift, kad je postizanje željene figure u pitanju, su odavno postali kavitacija-ultrazvučna lipoliza, LPG-lipomasaža, radiotalasna terapija i gipsane bermude.

Laser Triactive-ultrazvučno čišćenje lica, mezoterapija, radiotalasni lifting, mezodermija, duboka oscilacija i originalni miolift Vam pomažu da dobijete izgled kože lica kakav želite, podmlađeno i bez bora.Tretmani DTS dermorolerima su apsolutni hit među anti-aging tretmanima. Ova komforna, brza i bezbolna metoda je savršen izbor za sve koji nemaju vremena za česte tretmane. Prednost u odnosu na tretmane laserom je odsustvo bola, bolja stimulacija tkiva i daleko brži oporavak.

Kozmetički salon Miolift svoju uspešnost duguje individualnom programu i insistiranju da je svaki čovek kosmos za sebe. Stručni tim lekara i viših fizioterapeuta posle besplatnih konsultacija za svakog klijenta će napraviti program pogodan njegovim zahtevima i potrebama.

Studio Miolift postoji više od dvadeset godina, razvija se prateći svetske trendove kad su u pitanju tretmani nehirurških estetskih korekcija, ali i najnovija tehnološka rešenja i oprema.

U lokalu na Trgu Nikole Pašića i Vi možete da uživate u kraljevskim tretmanima Mahariši ajurvede koje su vekovima koristili vladari Indije. Od welness programa izdvajamo masažu toplim kamenjem, relaks i terapeutsku masažu, aromaterapiju, pakovanje kavijarom, blatom i algama.

 

 

Želite da postavite Vaš kozmetički salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svi ćemo se složiti da ne postoji jači afrodizijak za optimizam, uspeh i životnu energiju od sigurnosti u samog sebe i zadovoljstvo sobom. Sve ćete to osetiti nakon posete Studiju Miolift. Svoj tretman rezervišite na broj telefona 011 3340554 za lokal na Trgu Nikole Pašića, ili na 0112136800 za lokal na Novom Beogradu.

Pogledajte i šta nude ostali kozmetički saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se