Smart uniforms - Beograd

Milutina Milankovića 1, 11000 Beograd
Oprema
1596 Pregleda

Uniformisani zaposleni ostavljaju bolju sliku o Vašoj firmi ili preduzeću. Oni predstavljaju svoju firmu komunikacijom, sposobnostima, ali takođe i svojim izgledom. Njihova odeća je ogledalo poslovnog prostora i mora biti prilagođena ambijentu i nameni. Osim izgleda najvažnija stvar prilikom izbora uniformi je njihov komfor i funkcionalnost.

Firma Smart Uniforms se bavi proizvodnjom kvalitetnih uniformi za različite delatnosti: hoteli, restorani u Beogradu, kazina, maloprodajni objekti, kliničke i obrazovne institucije, mesta za rekreiranje, firme i korporacije. U ponudi imaju stilizovane majice, košulje, pantalone, suknje, odela, kecelje...Njihovi proizvodi su kvalitetni, udobni, moderni, a istovremeno dovoljno izdržljivi da istrpe čak i naporan rad.

Smart uniforms vrši usluge šivenja po meri, uključujući uslugu merenja. Personalizacija i brendiranje uniformi se postiže vezom, amblemima i štampom.

Ekipa Smart uniforms ima veliko znanje, iskustvo i kreativnost u kreiranju rešenja. Svi njihovi proizvodi su moderni, izrađeni od kvalitetnih materijala i otporni na habanje.

Ukoliko zahtevate nešto drugačije i posebno, nešto što bi Vas izdvojilo od drugih, Smart uniforms Vam nudi uslugu dizajna uniformi. Ako tražite klasiku, jednostavnost, udobnost i eleganciju izaberite polo i T shirt majice koje su prava ravnoteža između formalnostii ležernosti. Dostupne su u širokom spektru boja i veličina. To je najbolji i najoriginalniji način da prikažete vaš logo i reklamirete Vašu firmu. Smart uniforms rade za Vas sve vrste veza, sito štampe i floka.

Smart uniforms nude širok izbor stoljnaka, nadstolnjaka, salveta, navlaka za stolice urađenih od kvalitetnog dezeniranog ili jednobojnog damasta ali u kombinaciji pamuka i poliestera koji poboljšava njegove karakteristike, čuva boju, ne ostvalja fleke. Možete naći veliki izbor peškira, bade mantila, frotirskih papuča, posteljine, zavese, draperija u skladu sa svetskim trendovima kad su hotelski standardi u pitanju.

Za svaku svoju uniformu firma Smart daje garanciju. Moguća je i isporuka u roku od 10 dana do Vaše adrese.

 

Želite da postavite Vašu firmu ugostiteljske opreme na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O asortimanu firme Smart uniforms raspitajte se pozivanjem telefona 0113111384.

Pogledajte i šta nude ostale firme ugostiteljske opreme u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se