Škola stranih jezika Galindo inlingua - Beograd

Milentija Popovića 9, Sava Centar, 11000 Beograd, Srbija
Škole stranih jezika
1622 Pregleda

Galindo inlingua je renomirana i visoko kotirana škola jezika koja svoju nastavu realizuje kao deo međunarodnog lanca inlingua koristeći čuvenu metodu i nastavne materijale. Inlingua je najefikasniji metod za učenje jezika koji omogućava konstantan i sistematičan napredak u učenju stranog jezika. Brzo i lako se dostiže željeni cilj štedeći vreme i novac. Tokom čitave godine se organizuju vikend ili intenzivni kursevi za predškolski i školski uzrast, opšti, poslovni i akademski kursevi. Diplome su usaglašene sa Savetom Evrope (međunarodno su priznate).

U školi jezika Galindo najveća važnost se pridaje samoj nastavi. Svi se profesori redovno usavršavaju i učestvuju u specijalnim treninzima koji se organizuju u okviru same škole. Uz njih ćete odabrani jezik naučiti u svim njegovim oblicima: konverzaciji, razumevanju, pisanju i čitanju. Časovi se organizuju iz engleskog, francuskog, italijanskog, španskog, nemačkog, kineskog, ruskog i grčkog jezik. Za strance su organizovani časovi srpskog jezika.

Nastava se organizuje u malim grupama od 4 do 8 polaznika istog nivoa znanja. Mogući su i individualni i čarter časovi: 2 do 3 osobe u grupi sa svim prednostima privatnih časova. Galindo ima jedan od najfleksibilnijih programa među svim školama stranih jezika u Beogradu što se tiče intenziteta, rasporeda i sadržaja kursa. Redovni tečajevi se organizuju 2 ili 3 puta nedeljno a intenzivni 5 puta nedeljno. Najbrži način učenja jezika je full stream: 7 sati dnevno tokom 2 ili 4 nedelje. Na prvi pogled deluje naporno ali je izuzetno efikasno.

Za sve one kojima je potrebno, organizovane su besplatne konsultacije jednom nedeljno.

U Galindo inlingua školi kao svoj ponos izdvajaju playschool-novi pristup u učenju kod dece predškolskog uzrasta. Koriste TPR metod gde deca uz pomoć profesora uče poznate engleske dečije priče i glume ih na taj način lakše usvajajući jezik. Osnovci i srednjoškolci su takođe velika grupacija u ovoj školi. Dolaze tokom cele godine a nastava im je organizovana po smenama. Za ovaj uzrast se organizuje dopisivanje- “penfrending“ sa vršnjacima iz Portugala, Grčke, USA...Srednjoškolaci se ovde spremaju za međunarodno priznate Kembridžove ispite i to uglavnom za FCE, CAE i CP. Prolaznost je neverovatnih 97%. Zainteresovani mogu da pohađaju letnje i celogodišnje tečajeve u SAD i brojnim evropskim zemljama.

Da osetite prijatnu atmosferu i način na koji se radi u školi, dođite na besplatan demo čas!

Galindo inlingua škola je pripremila poseban paket za preduzeća od apsolutno početnog nivoa pa sve do C1. Njihovi profesori dolaze u prostorije Vaše firme u terminima koje Vi odaberete.

 

 

Želite da postavite Vašu školu stranih jezika na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detalje o programima škole stranih jezika Galindo inlingua saznajte na brojevima 0113114568 i 011 2145929.

Pogledajte i šta nude ostale škole stranih jezika.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se