Turistička agencija Saga Travel - Beograd

Mačvanska 11, 11000 Beograd
Turističke agencije
692 Pregleda

Sa turističkom agencijom Saga travel sanjane daljine su blizu, plavetna mora i opojni mirisi juga, slikovite ulice i trgovi najlepših gradova Evrope na dohvat ruke. Novi predeli i pozitivna energija koju sobom nose putovanja biće ono što ćete dugo prepričavati.

Preko agencije Saga travel možete rezervisati avio karte za putovanja po celom svetu.

Za vrlo primamljivu sumu novca možete putovati po zanimljivim gradovima Evrope. Izdvajamo Veneciju sa posetom Veroni i Padovi za 99 evra, 2 noćenja u Beču za 110 evra, ili jednu noć za 60 evra, takođe dva noćenja u Budimpešti za 99 evra ili jednu noć u ovom gradu za 35 evra, 6 dana u Pragu će Vas koštati 119 evra, dok će Vas 6 dana u Istanbulu, gradu starom preko 3 veka koštati 159 evra.

Kad je zimovanje u pitanju, odlučite se za Italiju, Bugarsku, Austriju, Sloveniju ili za nezamenljivi Kopaonik. S druge strane, primamljive su ponude za letovanje u Grčkoj, Turskoj, Španiji ili u Egiptu.

Sve je veći broj onih koji se odlučuju da prvo prođu Srbiju uzduž i popreko pre nego otputuju u inostranstvo. Saga travel je pripremio aranžmane za posetu Đavoljoj Varoši i Prolom banji; Zlataru, Uvcu i Manastiru Mileševa; Vrnjačkoj banji, manastirima Studenica, Ljubostinja i Žiča; Zlatiboru, Šarganskoj osmici, manastirima Rača i Blagoveštenje; Fruškoj gori, Iriškom vencu, manastirima Krušedol, Grgeteg i Hopovo; Jelen salšu sa posetom vinariji u Temerinu i obilaskom Palića; izletištu Grza, manastirima Koporin i Ravanica. U pitanju su jednodnevni ili dvodnevni izleti.

Vrlo popularna destinacija u poslednje vreme je poseta Termama Čatež, najvećem slovenačkom prirodnom lečilištu. Prepustite se kraljevstvu termalnih užitaka.

Preko agencije Saga travel možete rezervisati smeštaj u preko 146.000 hotela širom sveta bez troškova rezervacije, po najpovoljnijim cenama. Organizujte individualno putovanje uz kvalitetan i povoljan smeštaj u hotelu koji odgovara Vašim željama, mogućnostima i potrebama.

 

Želite da postavite Vašu turističku agenciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za sve detaljnije informacije, pozovite broj 0112406240.

 

Pogledajte i šta nude ostale turističke agencije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se