Zdrava hrana Šafran promet - Beograd

Mladena Mitrića 1, 11000 Beograd
Zdrava hrana
1525 Pregleda

Šafran promet je uvoznik i paker više proizvoda široke potrošnje. Duže od osam godina vodi računa o zdravlju svojih potrošača pripremajući za njih program od stotinak artikala.

Prodavnica je dobila ime po najskupljem začinu na svetu koji se dobija od cvetova krokusa koji cveta samo dve nedelje u godini. Mala količina šafrana daje svakom jelu divan ukus, boju i aromu. Šafran nema nikakvih aditiva i daje čak kafi i čaju divan ukus. Prodaje se u komercijalnom pakovanju sa 12 jediničnih pakovanja.

Pinjoli su jestive semenke bora koje se odlikuju visokim sadržajem ulja, vitamina, minerala i visokovrednim belančevinama. Šafran promet pinjole prodaje i u komercijalnom pakovanju sa dvanaest jediničnih pakovanja. U svakom jediničnom pakovanju je i poklon knjižica recepata za jela sa pinjolima i sa šafranom.

U prodavnici Šafran promet možete pronaći hit proizvod-koktel grickalice koji sadrži krekere, pečeni kikiriki, bob, soju...

Od slatkog programa izdvajamo bademe sa karamelom i bademe u listićima, susam štangle i kandiranu trešnju.

Šafran je spremio i ponudu ukrasa za tortu. Perlice su veličine broj 1, a težina jediničnog pakovanja je 250 grama.

Neprikosnoveni slatkiš po ukusu Belgradeeye tima je kandirana trešnja. Koja poslastica je na vrhu Vaše top liste javite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

 

 

Želite da postavite Vašu prodavnicu zdrave hrane na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Ako želite više podataka o maloprodaji i veloprodaji Šafran, možete ih saznati pozivanjem broja 064 3713253.

Pogledajte i šta nude ostale prodavnice zdrave hrane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se