Fitnes centar Pro Gym - Beograd

Sjenička 1, SC Vračar, 11000 Beograd
Teretane
815 Pregleda

Ukoliko negujete svoje telo, želite da ga oblikujete do savršenstva ili jednostavno da budete u kondiciji, fitness centar Pro Gym je odlično rešenje. Nalazi se u sportskom centru Vračar što je velika prednost jer pored uobičajenih aktivnosti možete da se odlučite za korišćenje malog i velikog bazena i mnoge druge sportove. Sadrži salu za mix aerobik, mušku i žensku svlačionicu opremljene tuš kabinama a posebno mesto u ponudi zauzima fitnes zona koja je opremljena najnovijim Life Fitness spravama. 

Pro Gym obezbeđuje vrhunske uslove za vežbanje ali isto tako misli na oporavak i opuštanje tela posle napornih treninga te su jacuzzi i sauna bitan faktor u postizanju željenih rezultata.

Možete vežbati pojedinačno, za vrhunske rezultate je omogućen rad sa trenerima i profesionalnim sportistima. Uz njihovu pomoć ćete lako prevazići i svakodnevnu rutinu vežbanja.

Ciljevi kojima težite su dostupniji ako poslušate lekara iz zdravstvenog savetovališta Pro Gym-a. Tu se možete konsultovati sa nutricionistom i korigovati greške u ishrani, povećavati ili smanjiti telesnu težinu. Na raspolaganju su Vam i akupunktura, masaža, provera stanja čakre i aure kao i mnogi drugi tretmani za poboljšanje fizičkog zdravlja.

Želite da postavite Vašu teretanu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za zakazivanje termina za fitness, aerobne, individualne ili kardio treninge, ili vežbe za redukciju telesne težine, pozovite broj telefona 063226543.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se