Language:
English English

Apoteke u Beogradu

Apoteka Primax - Beograd

Adresa: Vodovodska 158 a (Veleprodaja), Nemanjina 2, Pilota Mihaila Petrovića 70, Bulevar Kralja Aleksandra 82, 11000 Beograd

Lokacija: Čukarica, Stari grad, Vidikovac, Zvezdara

Naša ocena:

Opis apoteke

Osnovna delatnost apoteke Primax je veleprodaja i maloprodaja lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i medicinskog materijala. Osim 9 poznatih, dobro snabdevenih apoteka u Beogradu, Primax je ponosan zastupnik nekoliko najpoznatijih svetskih brendova a ima i sopstvenu proizvodnju medicinske kozmetike i herbalnih proizvoda kao i moderne kozmetičke salone.

U svom poslovanju se vode etičkim principima i odgovornim menadžmentom. Trenutno snabdevaju oko 1000 apoteka, sve vodeće veledrogerije i 25 medicinskih ustanova. Ovo je kompetentna, pouzdana i tržišno konkurentna kompanija.

Tim apoteke Primax se sastoji od pedeset visokokvalifikovanih farmaceuta, farmaceutskih tehničara, tehnologa, lekara, stomatologa, nutricionista i IT stručnjaka. U svom radu se rukovode principima orijentisanosti ka kupcima i međusobnim poštovanjem.

Asortiman apoteke čine oko 3000 registrovanih lekova svih domaćih i stranih proizvođača kao i 5000 pomoćnih lekovitih sredstava i medicinskog materijala.Veleprodaja raspolaže sa dva magacina koja su opremljena po najnovijim standardima. Pravovremenu i brzu isporuku farmaceutskih proizvoda vrše do svih kupaca na teritoriji zemlje.

Kao posebnost u svom programu u apoteci Primax izdvajaju medicinsku kozmetiku Biobody Paris koja je zasnovana na bazi lekovitog bilja sa ekološki čistih područja. Upotreba ove kozmetike daje vrlo pozitivne rezultate a pošto se bazira na potpuno prirodnim preparatima (sa minimalnom koncentracijom konzervansa) proizvodi se za sve uzraste i za oba pola. 

Takođe, godinama distrubuiraju poznate svetske brendove Nurse Harvey’s sirup, Sunlife, Uriscan, Opi, Kitchen Aid, TePe, Smith& Nephew..

Primax tim je u svojoj labiratoriji razvio najsavremeniju recepturu za proizvodnju medicinske kozmetike, herbalnih vagatorija i supozitorija, melema i gelova.

 

Želite da postavite Vašu apoteku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike apotke

Apoteka Primax Beograd Apoteka Primax Beograd Apoteka Primax Beograd Apoteka Primax Beograd

 

Radno vreme apoteke Primax je od 8 do 16h a  subotom od 9 do 13:30 h. Sve potrebne informacije dobićete pozivanjem broja 0113051300.

 

Pogledajte i šta nude ostale apoteke u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije