Auto servis Plus - Beograd

Vodovodska 177, 11000 Beograd
Auto servisi
1182 Pregleda

U autoservisu Plus možete potpuno kompletno održavati vaše vozilo jer nude vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju autodijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje i profesionalna nadogradnja su činioci koji doprinose uspešnom poslovanju već više od 15 godina.

Servis Plus vrši održavanje vozila mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Firme dobijaju mnoge pogodnosti i popuste, odloženo plaćanje i slične povoljnosti. Tehnička ispravnost Vaših vozila se garantuje i overom putnih naloga.

Za ispravnost vozila je najbitnije redovno održavanje. Ono podrazumeva: zamenu filtera i ulja, redovnu proveru tečnosti, proveru kočionog sistema, veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pumpe), čišćenje dizni, klapne, AGR ventila, zamena seta kvačila (lamele, korpe i lagera). U servisu Plus možete uraditi i sve popravke u vezi sa motorom i menjačem.

Uz savremenu kompjutersku autodijagnostiku ne postoji kvar ili greška u elektronskom sistemu koja se ne može detektovati i otkloniti uz stručno osoblje. Koristi se Simensov uređaj koji podržava Volkswagen, Škodu, Seat i Audi vozila i najnoviji dijagnostički uređaj Bosch koji je namenjen svim putničkim vozilima. Bluetooth vezom se za samo nekoliko minuta pronalazi kvar.

U autoservisu Plus možete održavati klima uređaj u svom automobilu, uraditi reglažu (centriranje) trapa, kupiti zimske gume, zameniti ulje i uraditi redovan servis Vašeg automobila koji podrazumeva zamenu motornog ulja i sva četiri filtera (za ulje, vazduh, gorivo i klimu).

Ovaj beogradski servis u svojoj ponudi autodelova ima i originalne rezervne delove ali i one drugih proizvođača. Posle opširnih konsultacija sa zaposelnima, izbor je uvek Vaš. Postoje i proizvođači koji imaju nešto nižu cenu od originalnih ali su po kvalitetu adekvatna zamena.

 

Želite da postavite Vaš auto servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme autoservisa Plus je od 9 do 18h a subotom od 9 do 14 h. Osnovne informacije možete dobiti i telefonom: 0112570692 ili 0112570629.

 

Pogledajte i šta nude ostali auto servisi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se