Apoteka Pharmacity - Beograd

Kosovska 4, 11000 Beograd
Apoteke
4949 Pregleda

Apoteka Pharmacity u svojoj ponudi ima više od 8000 artikala, nekoliko desetina objekata (u Beogradu i Srbiji) i preko 1, 5 miliona pacijenata tj.kupaca na godišnjem nivou. Njihova snaga su, pre svega, stručna i adekvatna usluga, zaposleni koji poverenje klijenata zadobijaju iskustvom i znanjem, timskim radom i profesionalizmom. U svom višegodišnjem postojanju apoteka Pharmacity koristi moderne IT tehnologije što je doprinelo da se stvori ustanova od integriteta i standarda.

Svakog meseca u apoteci Pharmacity organizuju se popust-akcije i promocije za određene proizvode, besplatno se meri krvni pritisak i nivo šećera u krvi. U ovoj beogradskoj apoteci se mislilo na sve kategorije sugrađana: vojnim osiguranicima izdaju se lekovi na recept a penzionerima daju određeni popusti.

U apotekama Pharmacity možete ekskluzivno pronaći vakcine Pentaxim, Euvax B, Immucyst BCG, Act-Hib, Tripacel, Pneumo 23 i Vaxigrip. Takođe i medicinsku kozmetiku Vichy, RoC, Dr. Hauschka (homeopatska kozmetika), Logona, Mustella, Avene, Eucerin, Murad.

U ponudi su i medicinska oprema i aparati za porodično zdravlje: merači pritiska, merači šećera Accu Chek, masažeri, inhalatori, infracrvene lampe, kadice, anatomski, jastuci, vage, jonizatori...Veliki je izbor uroloških preparata, preparata za srce i krvne sudove, protiv stresa i depresije, različiti minerali i vitamini kao i program za majke, trudnice i bebe.

Apoteka Pharmacity ima sopstvenu laboratoriju u kojoj se proizvodi apotekarska kozmetika koja je namenjena različitim stanjima kože a ne sadrži konzervanse, parfeme i veštačke boje.

 

Želite da postavite Vašu apoteku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svi proizvodi se mogu platiti čekovima, profakturom i platnim karticama kao i naručiti online putem. O svemu se raspitajte na telefon 0113239746.

Pogledajte i šta nude ostale apoteke u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se