Language:
English English

Apoteke u Beogradu

Apoteka Pharmacity - Beograd

Adresa: Kosovska 4, 11000 Beograd

Lokacija: Stari grad

Naša ocena:

Opis apoteke

Apoteka Pharmacity u svojoj ponudi ima više od 8000 artikala, nekoliko desetina objekata (u Beogradu i Srbiji) i preko 1, 5 miliona pacijenata tj.kupaca na godišnjem nivou. Njihova snaga su, pre svega, stručna i adekvatna usluga, zaposleni koji poverenje klijenata zadobijaju iskustvom i znanjem, timskim radom i profesionalizmom. U svom višegodišnjem postojanju apoteka Pharmacity koristi moderne IT tehnologije što je doprinelo da se stvori ustanova od integriteta i standarda.

Svakog meseca u apoteci Pharmacity organizuju se popust-akcije i promocije za određene proizvode, besplatno se meri krvni pritisak i nivo šećera u krvi. U ovoj beogradskoj apoteci se mislilo na sve kategorije sugrađana: vojnim osiguranicima izdaju se lekovi na recept a penzionerima daju određeni popusti.

U apotekama Pharmacity možete ekskluzivno pronaći vakcine Pentaxim, Euvax B, Immucyst BCG, Act-Hib, Tripacel, Pneumo 23 i Vaxigrip. Takođe i medicinsku kozmetiku Vichy, RoC, Dr. Hauschka (homeopatska kozmetika), Logona, Mustella, Avene, Eucerin, Murad.

U ponudi su i medicinska oprema i aparati za porodično zdravlje: merači pritiska, merači šećera Accu Chek, masažeri, inhalatori, infracrvene lampe, kadice, anatomski, jastuci, vage, jonizatori...Veliki je izbor uroloških preparata, preparata za srce i krvne sudove, protiv stresa i depresije, različiti minerali i vitamini kao i program za majke, trudnice i bebe.

Apoteka Pharmacity ima sopstvenu laboratoriju u kojoj se proizvodi apotekarska kozmetika koja je namenjena različitim stanjima kože a ne sadrži konzervanse, parfeme i veštačke boje.

 

Želite da postavite Vašu apoteku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike apotke

Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd Apoteka Pharmacity Beograd

 

Svi proizvodi se mogu platiti čekovima, profakturom i platnim karticama kao i naručiti online putem. O svemu se raspitajte na telefon 0113239746.

 

Pogledajte i šta nude ostale apoteke u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije