Veterinarska ambulanta Opstanak - Beograd

Mije Kovačevića 10, 11000 Beograd
Veterinari
1235 Pregleda

Ambulanta Opstanak pruža kompletnu zdravstvenu zaštitu kućnih ljubimaca. Ako je Vašim malim prijateljima potrebna vakcinacija protiv besnila i zaraznih bolesti, čipovanje i izdavanje dokumenata-Opstanak je prava adresa. Rešavaju i dermatološke probleme pasa i mačaka, bave se internom medicinom i hirurškim intervencijama. Stručni tim ambulante je u svakom trenutku spreman za konsultacije, savete i preventivnu negu. Obavljaju i vizite.

Ako je bolest Vašeg ljubimca takvog tipa da zahteva hospitalizaciju, Opstanak nudi i tu mogućnost garantujući konstantnu brigu za poverene im bolesnike.

Opstanak je prvovotvorena privatna veterinarska ambulanta u Beogradu, radi punih dvadeset godina. Danas je to kuća koja se brine o Vašim ljubimcima koristeći najsavremenije metode dijagnostike: laboratorijsku i ultrazvučnu dijagnostiku.

Opstanak je dugo sinonim za beogradsku veterinu, zbog kvaliteta njihovih usluga mnogi mediji (elektronski i pisani) im često posvećuju pažnju.

Osnivač Opstanka Radiša Ružić je, osim pragmatične veterine, poznat i po svojim stručnim radovima i po edukaciji. Njegov sin je nastavio porodičnu tradiciju i danas uspešno vodi ambulantu. Stručno, savesno i entuzijastički nastavlja misiju Opstanka.

Usluge ambulante Opstanak možete platiti u više mesečnih rata, čekovima i platnim karticama.

 

 

Želite da postavite Vašu veterinarsku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Konsultacije bilo koje vrste ili dogovor oko dolaska u ambulantu Opstanak dogovorite telefonom: 011 2759718.

O profesionalnosti ove ambulante govori podatak da su za hitne intervencije Vama na usluzi 24 h dnevno. Za hitne slučajeve potražite pomoć na broju 063 1999918.

.

Pogledajte i šta nude ostale Veterinarske ordinacije.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se