Omnipromet - Beograd

Gavrila Principa 75, 11000 Beograd
Oprema
1158 Pregleda

Ominpromet je direktna veza vlasnicima ugostiteljskih objekata sa najboljim svetskim proizvođačima profesionalne ugostiteljske opreme. Tokom višedecenijskog postojanja Omnipromet se jasno opredelio da kvalitetom i pouzdanošću opreme koju isporučuje svojim kupcima, bude u samom vrhu u ovoj oblasti. Svojim klijentima nude potpunu uslugu po principu ključ u ruke.

Njihova usluga je kompletirana i obuhvata snimanje postojećeg stanja objekta, projektovanje, savetovanje i instalaciju opreme. Kako bi ceo proces bio zaokružen, Omnipromet serviseri će se pobrinuti da isporučena oprema valjano funkcioiše u garatnom i vangaratnom roku. Zaista se brinu o svemu tako da obezbeđuju čak i potrebna potrošna sredstva za čišćenje i održavanje.

Omnipromet je za dvadeset i jednu godinu postojanja izgradio jedinstvenu mrežu dobavljača.
Eksluzivni su distributeri nejeminentnijih svetskih brendova kao što su Hobart, Gico, Lainox. Sarađuju i sa sledećim firmama: Tognana ( porcelan), Pintinox ( pribor za ručavanje), Luigi Bormioli (kristal i staklo), Jemi (mašine za pranje posuđa i čaša), Brema (ledomati), Beckers (salamoreznice i ostali aparati), Ozti, La San Marco, Esmmeyer, Radinox (sitan inventar), DMS Skoni (neutralni elementi), Elektrofrigo (termorashladna oprema i neutralni elementi).

Oprema koju isporučuje kompanija Omnipromet je visokih performansi i ima sve neophodne sertifikate o kvalitetu: JUS, ISO, EEC, EQNET, CSQ, HACCP...

Prateći zahteve tržišta preduzeće Omnipromet ide u korak sa modernim novinama u ugostiteljstvu. Pored bogatog asortimana proizvoda nude tople i hladne vitrine za švedske stolove koji se mogu videti i kupiti u njihovom salonu.

Prodaja svih proizvoda Omniprometa je moguća i na kredit za pravna i fizička lica preko Hypo Alphe Adria banke.

Na opremu koja je u ponudi, Omnipromet daje garanciju do 24 meseca, kao i garantovanu isporuku rezervnih delova.

Omnipromet je jedan od osnivača agencije koja se bavi uvođenjem HACCP sistema u kuhinje i restorane i kompletnim konsaltingom, što podrazumeva: preporuke i savete, izradu jelovnika, obuku postojećih kuvara i pronalaženje kompletno obučenog i stručnog osoblja u kuhinji i restoranu. Kompanija Omnipromet je generalni sponzor Asocijacije šefova kuvara Srbije.

 

Želite da postavite Vašu firmu ugostiteljske opreme na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O asortimanu koji nudi Omnipromet, raspitajte se telefonom 011 7620484.

Pogledajte i šta nude ostale firme ugostiteljske opreme u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se