Cvećara Omladinac - Beograd

Milentija Popovića 32, blok 22, 11080 Novi Beograd
Cvećare
1807 Pregleda

Cvećara Omladinac je dokaz koliko se ljubavi ulaže u svaki pojedinačni cvetni aranžman. Oni dekorisanje dovode do savršenstva što potvrđuje da umešnost i posvećenost nekom poslu daju krajnji rezultat iznad očekivanog. Dekoraciju prostora za slavlja, poslovnog prostora, izradu najrazličitijih cvetnih aranžmana, kreiranje bidermajera i ikebana, zaposleni u cvećari Omladinac shvataju kao izazov i veliko zadovoljstvo. Rade po svom osećaju i nahođenju ako su klijenti neodlučni, ali i ispunjavaju njihove maštovite želje do u tančina. Svaka ideja je ostvariva u ovoj beogradskoj cvećari.

Cvećara Omladinac postoji već 32 godine, trajnost garantuje kvalitet što rezultira zadovoljstvom klijenata. Tradicija i iskustvo u kombinaciji sa mladošću i modernizmom formiraju prepoznatljiv stil ove cvećare.

U Omladincu je veliki izbor- od poljskog i divljeg cveća i rastinja do modernih, uvoznih komada. Urbani baštovani i hobisti često navraćaju u ovu cvećaru po savet, predlog ili nove informacije iz floralnog sveta.

Ovde možete kupiti široku lepezu cvetnih umetničkih dela. Naš izbor iz cenovnika izgleda ovako:
1.    Ruža od 60 din
2.    Bidermajer  od 2000 din
3.    Korsaž 200 din
4.    Korpe sa cvećem i voćem od 1000 din
5.    Cvetne korpice od 300 din
6.    Suze od 1000 din
7.    Venci od 2000 din

Radno vreme je od 8 do 20h.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Sve ostale cene, informacije i detalje možete saznati na brojevima 011 2130075 ili 065 4289239.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se