Veterinarska klinika Novak - Beograd

Veselina Masleše 55, 11000 Beograd
Veterinari
2443 Pregleda

Od otvaranja do danas, klinika Novak nije imala ni jedan neradni dan, njihovi veterinari u pomoć priskaču i van radnog vremena ako su u pitanju hitni slučajevi. Ovo je retka veterinarska ordinacija koja radi i subotom i nedeljom. Klinika Novak obuhvata 220 kvadratnih metara na dva sprata koji su potpuno moderno opremljeni kako bi što funkcionalnije pružali zdravstvene usluge Vašim kućnim ljubimcima.

Zaposleni u klinici Novak se kontinuirano edukuju na veterinarskim skupovima, stručnim radionicama i kongresima širom Evrope. Doktori koji predvode ovu kliniku su među najboljima u zemlji i regionu. Visok nivo veterinarske usluge omogućen je i upotrebom moderne opreme, visokosofisticiranih instrumenata i dijagnostičkih sredstava.
Kompjuterska evidencija se vodi o svakom lečenom pacijentu što omogućava praćenje njihovog zdravstvenog stanja. Na ovaj način se i vlasnici podsećaju na redovne mere preventive i kontrole koje treba da se izvrše. Redovna godišnja vakcinacija pasa je prilika da se Vaš ljubimac detaljno pregleda i da se blagovremeno primete eventualni zdravstveni nedostaci.

Da bi bolničko lečenje ili kraća hopitalizacija lakše pala Vašem ljubimcu, zaposleni u veterinarskoj ambulanti Novak savetuju da ponesete neki od ličnih predmeta (prostirku ili ćebe, možda igračku). Nakon intervencije, ili prilikom završenog pregleda, dobićete pisane instrukcije oko tretmana i terapije za pacijenta.

Cene usluga koje pružaju veterinari u klinici Novak su primerene i usklađene sa kvalitetom usluge, tržišno su konkurentne. Troškovi pojedinih intervencija i procedura su unapred predočene mušterijama.

Klinika Novak pruža sledeće usluge: internistički pregled, preventivu, hirurgiju, akupunkturu, neurološki pregled, fizikalnu terapiju...

Kad su u pitanju kućni ljubimci psi- na ovom mestu se poklanja pažnja svim uzrastima podjednako. Vodi se briga o najmlađima-prvi put u našoj zemlji otvorena je škola za štence a postoji i program za seniore kako bi živeli zdravije i duže živote.

Ponekad se mora doneti odluka o eutanaziji, ma koliko ona teška bila. Veterinari klinike Novak će Vam pomoći da odlučite kad je taj trenutak pravi.

 

 

Želite da postavite Vašu veterinarsku ordinaciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Veliki broj pacijenata dolazi u kliniku Novak sa uputom na drugo mišljenje.

Pregled Vašeg ljubimca zakažite unapred kako bi na vreme osigurali veterinara koji je specijalizovan za određenu oblast medicine ili hirurgije. Telefoni su: 011 2851 856, 011 2851 923 i 064 1157802, 0641272033.

Pogledajte i šta nude ostale Veterinarske ordinacije.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se