Apoteka Nana lek - Beograd

Kraljice Marije 23 (Beograd); Bulevar JNA 18 a (Jajinci)
Apoteke
2568 Pregleda

U ponudi apoteke Nana lek možete naći veliki izbor domaćih i stranih lekova ili naručiti sve registrovane lekove koje ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Zastupljen je program vodećih kozmetičkih i medicinskih brendova.

Od bebi opreme i kozmetike u ovoj beogradskoj apoteci možete pronaći Avent, Nuk, Chicco, Hipp, Sebamed, Pampers, Johnson, Mustela, Humana, Aptamil, Nestle-nan, Novalac, Impamil, Milupa, Bebelac, Juvitanu... IC toplomere koji za par sekundi mere temperaturu samim prinošenjem bebinom uhu, električne aspiratore za bebin nos, kao i program za porodilje i trudnice (Multi-mam, Multi-gyn, Bioclin).

Apoteka Nana lek je obezbedila kompletan program za dijabetičare: aparate za merenje šećera u krvi (Accu chek, Ascensia elit-Bayer), Precision i Glucoval trake i Multicare aparat koji određuje sva tri parametra: šećer, trigliceride i holesterol.

Snabdeveni su ortopedskim pomagalima (hodalice, štake, štpovi) kao i velikim izborom pelena i preparata za negu ležećih bolesnika, čarapama za vene, pelenama za decu i odrasle, digitalnim i manuelnim aparatima za merenje pritiska. Tu su i programi za sunčanje, preparati za imunitet, protiv problema reproduktivnih organa i potencije, za negu stopala...

Za sportske povrede i bolove u apoteci Nana lek su spremili veliki izbor steznika, pojaseva i bandažera od neoprena ili pamuka, ili one sa magnetima, Kosmodisk, magične flastere protiv bolova, olovku protiv bolova (pain away).

Kožne probleme rešite Vitiligo, Rozacea ili Neurodermatitis preparatima a pregledi i konsultacije u apoteci Nana lek u vezi sa problemima temena glave (perut, opadanje, svrab, masnoća) su besplatni.

Radno vreme apoteke Nana lek je od 8 do 20h, subotom od 8 do 16h.

 

Želite da postavite Vašu apoteku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Moguća je i dostava na adresu, dogovorite se telefonom 0113222027 ili 0113943118.

Pogledajte i šta nude ostale apoteke u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se