Language:
English English

Apoteke u Beogradu

Apoteka Nana lek - Beograd

Adresa: Kraljice Marije 23 (Beograd), Bulevar JNA 18 a (Jajinci)

Lokacija: Beograd, Jajinci

Naša ocena:

Opis apoteke

U ponudi apoteke Nana lek možete naći veliki izbor domaćih i stranih lekova ili naručiti sve registrovane lekove koje ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Zastupljen je program vodećih kozmetičkih i medicinskih brendova.

Od bebi opreme i kozmetike u ovoj beogradskoj apoteci možete pronaći Avent, Nuk, Chicco, Hipp, Sebamed, Pampers, Johnson, Mustela, Humana, Aptamil, Nestle-nan, Novalac, Impamil, Milupa, Bebelac, Juvitanu... IC toplomere koji za par sekundi mere temperaturu samim prinošenjem bebinom uhu, električne aspiratore za bebin nos, kao i program za porodilje i trudnice (Multi-mam, Multi-gyn, Bioclin).

Apoteka Nana lek je obezbedila kompletan program za dijabetičare: aparate za merenje šećera u krvi (Accu chek, Ascensia elit-Bayer), Precision i Glucoval trake i Multicare aparat koji određuje sva tri parametra: šećer, trigliceride i holesterol.

Snabdeveni su ortopedskim pomagalima (hodalice, štake, štpovi) kao i velikim izborom pelena i preparata za negu ležećih bolesnika, čarapama za vene, pelenama za decu i odrasle, digitalnim i manuelnim aparatima za merenje pritiska. Tu su i programi za sunčanje, preparati za imunitet, protiv problema reproduktivnih organa i potencije, za negu stopala...

Za sportske povrede i bolove u apoteci Nana lek su spremili veliki izbor steznika, pojaseva i bandažera od neoprena ili pamuka, ili one sa magnetima, Kosmodisk, magične flastere protiv bolova, olovku protiv bolova (pain away).

Kožne probleme rešite Vitiligo, Rozacea ili Neurodermatitis preparatima a pregledi i konsultacije u apoteci Nana lek u vezi sa problemima temena glave (perut, opadanje, svrab, masnoća) su besplatni.

Radno vreme apoteke Nana lek je od 8 do 20h, subotom od 8 do 16h.

 

Želite da postavite Vašu apoteku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike apotke

Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd Apoteka Nana lek Beograd

 

Moguća je i dostava na adresu, dogovorite se telefonom 0113222027 ili 0113943118.

 

Pogledajte i šta nude ostale apoteke u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije