Škola stranih jezika Mlingua - Beograd

Kosovska 19, 11000 Beograd
Škole stranih jezika
823 Pregleda

Nastava stranih jezika u školi Mlingua odvija se u skladu sa preporukama Saveta Evrope iskazanih u Zajedničkim evropskim okvirima nastave jezika. Nivoi učenja usaglašeni su sa ovim evropskim dokumentom (CEF), a po završenom tečaju na kraju školske godine svaki polaznik dobija sertifikat škole. Odrasli polaznici dobijaju i evropski jezički pasoš, dokument koji je priznat u svim zemljama EU.

U školi stranih jezika Mlingua možete da naučite engleski, nemački ili španski jezik. Jezički kursevi određeni su prema uzrastu polaznika, ciljevima učenja i potrebama polaznika, kao i nivou znanja.Organizuju se tečajevi za osnovce od 7 - 14 godina, tečajevi za srednjoškolski uzrast od 15 - 18 godina i za odrasle polaznike: opšti i poslovni. Rad u malim grupama polaznika omogućava maksimalnu iskorišćenost časa. Moguća je i individualna nastava za one koji prefiraju ovakav način učenja.

Učenje stranih jezika bazirano je na komunikativnom pristupu pa su i kursevi u školi Mlingua tako dizajnirani. U nastavi se koriste odgovarajući didaktički materijali vrhunskih metodičara određenog jezika, kao i originalni udžbenici renomiranih stranih izdavača, prilagođeni vrsti kursa. Za časove španskog jezika se kao osnovni nastavni materijal koristi Club Prisma koji je odobren od strane Instituta Servantes. Za nemački je to Tangram aktuell na nižim nivoima i Em Neu na višim nivoima. Osnovni materijal koji se koristi na tečajevima engleskog je New Headway, izdavača Oxford Univerity Press.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika u školi Mlingua su namenjeni deci u uzrastu od 7-15 godina, koja se razvrstavaju u dve starosne grupe i na odgovarajuće nivoe znanja. Tečajevi španskog jezika namenjeni su neznatno starijem uzrastu od 10-15 godina.

Trajanje škole jezika je prilagođeno trajanju i kalendaru školske godine. Dinamika je uglavnom dva puta nedeljno po jedan čas ili jednom nedeljno dvočas. Radi se u grupama od 6 – 10 polaznika. Kod mlađeg uzrasta dece od 7-10 godina (I-IV razred) pristup je postepeno učenje jezika kroz igru i zanimljivu priču. Kod starijeg uzrasta dece od 10-15 godina (IV-VIII razred) jezik je predstavljen u realnim životnim situacijama poznatim učeniku.

U toku školske godine vrši se više puta kontrolna provera usvojenog znanja. Roditelji dobijaju najmanje dva puta godišnje izveštaj o napretku deteta, disciplini, uklapanju u grupu, zainteresovanosti i kreativnosti.

Za odrasle se organizuju opšti tečajevi jezika sa donjom starosnom granicom od 16 godina. Traju po četiri meseca svaki sa fondom od 62 školska časa. Dinamika održavanja nastave je dva puta nedeljno po dvočas (90 minuta). Pored redovnih postoje i ubrzani tečajevi, koji traju 2 meseca po dinamici tri puta nedeljno po tročas (2h i 15 min). Takođe, organizuju se i posebni pripremni tečajevi za polaganje ispita.

 

 

Želite da postavite Vašu školu stranih jezika na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detaljnije informacije o programima, cenama i načinu upisa u školu jezika Mlingua dobićete na broju 011 30 35 167.

Pogledajte i šta nude ostale škole stranih jezika.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se