Ginekološka ordinacija Mladenović - Beograd

Baba Višnjina 37, Beograd
Ginekologija
856 Pregleda

Osnovna delatnost ginekološke ordinacije Mladenović je zdravstvena zaštita žena tokom celog života od rane mladosti preko puberteta do menopauze. Maksimalno su okrenuti prema preventivnoj medicini i neinvazivnim dijagnostičkim metodama.
Pacijentima je ostavljena mogućnost ličnog izbora lekara sa kojim će sarađivati, na taj način se ostvaruje puno poverenje na relaciji pacijent-lekar što je bitan preduslov za uspešno lečenje.

Ordinacija Mladenović organizuje jedinstveni program za trudnice koji obuhvata njihovu fizičku i psihičku pripremu. Cilj je da mama bude fit i zdrava.
Kombinacijom prenatal yoge i pilatesa olakšava se trudnoća jer se vežbama smanjuju bolovi u leđima, čuva se mišićni tonus a buduća mama se opušta i isteže. Sve ovo dovodi do lakšeg porođaja i bržeg oporavka. Sa vežbanjem se može početi sa punih 12 nedelja trudnoće. Sastavni deo programa su i vežbe disanja, upoznavanje sa tehnikom relaksacije i napinjanja.

Nakon vežbanja, trudnice i porodilje se mogu opustiti uz kvalitetnu masažu.

Od ostalih usluga koje se pružaju u ginekološkoj ordinaciji Mladenović izdvajamo: ginekološku endokrinologiju kojom se reguliše ciklus i izbegavaju njegove nepravilnosti, hormonske supsticione terapije kod menopauzalnih tegoba, dijagnostikovanje i lečenje promena na grliću materice, neinvazivnu terapiju bračne neplodnosti-folikulometriju.

Možete uraditi papa test, HVP tipizaciju, video-kolposkopiju, biopsiju, endocervikalnu i eksplorativnu kiretažu, polipektomiju, lečenje radio talasima. Takođe, moguće je uraditi i sve vrste briseva, kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku kao i ranu dijagnozu i praćenje trudnoće.

Stručni tim ordinacije Mladenović se ponosi postignutim rezultatima u planiranju porodice i poboljšanju svakodnevnog života savremene žene što im predstavlja podstrek za svakodnevno usavršavanje i napredak.

 

 

Želite da postavite Vašu ginekološku ustanovu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za slobodne termine za pregled, raspitajte se na neki od telefona: 0112436504, 0692436504 ili 064 2766002.

Pogledajte i šta nude ostale ginekološke ustanove.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se