Dečija igraonica Mali pirati - Beograd

Visokog Stevana 40, 11000 Beograd
Igraonice
1626 Pregleda

Pirati, gusari, brodovi, avanture i potraga za izgubljenim ili skivenim blagom su među najomiljenijim dečijim temama za igru. Dečija igraonica Mali pirat je uređena u tom duhu sa namerom da svojim najlepšim sadržajima postane redovna stanica u odrastanju Vašeg mališana. Ovo je dnevna igraonica u kojoj na nekoliko sati možete decu prepustiti večito nasmejanim i inspirisanim animatorima dok vi provodite ugodno vreme u kafiću. Dostupan Vam je bežični internet tako da to vreme možete iskoristiti i da završite neki posao.

Mali pirat je rođendaonica osposobljena za organizaciju najdivnijeg dana u životu Vašeg mališana bilo kog uzrasta. Za one najmanje tu je bebi kutak posebno odvojen od drugog dela igraonice. Za malo starije obazbeđen je 3D lavirint na tri nivoa, a za one još starije tu je diskoteka u kojoj po želji možete angažovati i DJ-a. Svi rođendani su zatvorenog tipa. Hranu i tortu možete doneti sami ili organizaciju istog prepustiti Piratima. Piće se služi iz njihovog šanka.

Za proslave rođendana utorkom, sredom i četvrtkom obezbeđen je promotivni popust od 20 odsto tako da umesto 150, cena zakupa iznosi 120 evra. U cenu ulazi iznajmljivanje prvog nivoa (kafić za roditelje, 3D lavirint, prostor za animaciju) profesionalna animacija ili DJ, kompletan pribor za posluženje i osoblje koje će posluživati hranu i piće. Dečija igraonica Mali pirati je za slavljenika pripremila poklon i vatromet za tortu.

Dodatni sadržaji koji se mogu zakupiti su diskoteka ( 30 evra-utorkom, sredom i četvrtkom 24 evra), baby kutak (30 evra- utorkom, sredom i četvrtkom 24 evra), i kafić na galeriji po istoj ceni. Tu nije kraj popustima: svaki peti ulaz u dnevnu igraonicu je gratis.

Igraonica je dosta prozračna i osvetljena, veličine 300 kvadratnih metara. Može da primi maksimalno 60 odraslih ljudi a mališane nikako nismo uspeli da prebrojimo, u sakrivanju su to vešti morski vuci.

 

 

Želite da postavite Vašu igraonicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme igraonice Mali pirati je od 15 do 21h, od utorka do petka a subotom i nedeljom od 12 do 21h. O slobodnim terminima se raspitajte na 011 2928766 i 060 5566139.

Pogledajte i šta nude ostale dečije igraonice.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se