Dostava hrane kineski restoran Makao - Beograd

Starine Novaka 7a
Kućna dostava
2518 Pregleda

Kineska kuhinja ima veliki broj poklonika u našem gradu. Privučeni egzotikom, nepoznatošću i različitošću od tradicionalne srpske ili evropske kuhinje koja nam je bliska, sve veći broj ljudi se odlučuje da proba specijalitete kineske kuhinje. A kad proba hranu iz restorana Makao, obavezno će poručiti opet.

Kombinuju se različiti ukusi, boje i mirisi. Porcije su obilne što odgovara i domaćem mentalitetu, cene su povoljne a dostava je brza. Ponuda se bazira na specijalitetima kineske kuhinje od piletine, svinjetine, pačetine i morskih plodova.

Ako ste odlučili da poručite jelo sa piletinom, izaberite: hrskavu piletinu, piletinu sa kikirikijem ili sa indijskim orahom, sa povrćem ili u kari sosu.

Teletina se sprema na sledeće načine: hrskava teletina, pohovana teletina sa bademom, bambusom i ananasom u kiselo-slatkom sosu, u kamenica sosu, sa povrćem, sa crnim pečurkama i bambusom i najpoznatija- teletina sečuan.

Iz restorana Makao možete poručiti svinjetinu sa ananasom, sa bambusom, sa pečurkama ili sa kikirikijem, barenu kolenicu u kamenica sosu, junetinu u pikantnom sosu.

Specijaliteti su i: kineski bambus sa pečurkama, mešano povrće sa kikirikijem, pečurke sa graškom, mešano povrće sa šunkom, lignje u obliku sveta, riba sa pečurkam i krastavcem, riba sa povrćem, pohovani žablji bataci.

Od morskih plodova poručite pohovane račiće u limunovom sosu ili škampe sa indijskim orahom, sa krastavcima, ribu sa povrćem ili u žutom vinu, sečuan jastoga ili žablje batake.

Na kraju počastite sebe pohovanim bananama, ananasom, jabukama, pohovanim sladoledom ili čokoladom.

 

Želite da postavite Vašu dostavu hrane na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Restoran Makao vrši dostavu hrane od 13 do 22h, poručite telefonom 0113236631. Minimum za dostavu je 800 dinara, prosečno vreme je 45 minuta.

Pogledajte i šta nude ostale dostave hrane u beogradu.

  • Isporuka
Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se