Kozmetički salon LPG LIFT GROUP - Beograd

Svetog Save 19, 11000 Beograd
Kozmetički saloni
928 Pregleda

Nail artisti kozmetičlog salona LPG LIFT GROUP-a će Vam ulepšati ili nagodraditi nokte po najpovoljnijim cenama u gradu. Hit: izlivanje noktiju gelovima koji menjaju boju za samo 1000 dinara!

U kozmetičkom salonu LPG LIFT GROUP se radi na savremenoj laserskoj, endermološkoj i ultrazvučnoj tehnološkoj aparaturi zbog čega je ovo postao siguran i pouzdan centar sa trajnim rezultatima u procesu mršavljenja, oblikovanja tela i antiaginga lica. Tretmani su efikasni i bezbolni, kilogrami se tope za nekoliko nedelja a celulit vidno smanjuje i nestaje.

Ako je potrebno da u najkraćem mogućem roku smanjite obim na bedrima, stomaku, bokovima ili nadlakticama probajte kavitaciju. To je jedini nehirurški neinvanzivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore a zatim se prirodno uz pomoć prisutnih enzima razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tela.

Za samo sat vremena se na ovaj način izgubi nekoliko stotina grama masnih ćelija zauvek, obim se momentalno smanjuje za 2-5 cm. Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi zdravih žena i muškaraca svih godina, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga sa body max indexom od 19 do 30. Kavitacija se može ponavljati na svakih sedam do deset dana i vrlo brzo ćete postići željene rezultate.

Ako tražite najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i vrata LPG LIFT GROUP Vam preporučuje radiotalasni lifting čiji se efekti vide nakon prvog tretmana a dugotrajniji rezultati se postižu nakon serije od 3-4 tretmana. Kožu možete sačuvati nehirurškim podmlađivanjem-mioliftingom a ako imate neki estetski problem (akne ili ožiljke, fleke, izražene kapilare ili slično) koristite IPL-neablativnu tehniku rejuvenacije.

Od ostalih tretmana izdvajamo gipsane bermude, body wrapping, aroma-therapy, elektrostimulaciju mišića, program mršavljenja na bazi morskih algi i esencijalnih ulja, mezoterapiju.

U salonu LPG LIFT možete probati IPL epilaciju ili najnoviju metodu trajnog uklanjanja malja-alexandria body sugaring. Za potpuno opuštanje u ponudi je raznovrstan program masaža

 

 

Želite da postavite Vaš kozmetički salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Visokosofisticirana francuska tehnologija LPG je prirodan put do savršenog tela. Svoj termin u LPG LIFT GROUP-u obavezno zakažite telefonom: 011 2454 638.

Pogledajte i šta nude ostali kozmetički saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se