Kozmetički salon Lotos - Beograd

Rajka od Rasine 49, 11000 Beograd
Kozmetički saloni
1442 Pregleda

Kozmetičarke zaposlene u salonu Lotos svojom stručnošću i znanjem doprinose da njihovi klijenti budu ulepšani, podmlađeni, osveženi i, ako je potrebno, izlečeni. Lotos se nalazi pored bioskopa Roda, u samom centru Banovog Brda.

Salon radi više od deset godina, luksuzno je opremljen a kozmetika koja se ovde koristi je najkvalitetnija, dermatološki i oftamološki ispitana. Proizvodi se od ekološki čistih biljnih komponenti morskog kolagena i elastina. Dugogodišnje iskustvo kozmetičarki u radu sa Lacrima preparatima i poseban prilaz svakom klijentu pojedinačno doveli su do toga da se nijednom nije dogodila negativna reakcija. Zato se klijenti redovno vraćaju, mnogi od njih imaju višegodišnji staž korišćenja usluga salona Lotos. Dolaze iz svih delova Beograda i unutrašnjosti Srbije.

Kozmetički salon Lotos pruža usluge i pripadnicima jačeg pola, najčešće su to depilacija i body tattoo za posebne prilike, zabave ili kao make-up dodatak. Ostale usluge su tretmani lica, trajna šminka, nadogradnja i farbanje trepavica, sređivanje noktiju.

Savremeni način života ženama ostavlja sve manje slobodnog vremena a zahteva od njih da u svakom delu dana izgledaju doterano i sređeno. Jedno od najboljih rešenja za to je trajna šminka. U salonu Lotos ćete uz konsultaciju sa profesionalnim šminkerom odabrati oblik obrva, usana i konture očiju koje najbolje pristaju Vašem licu. Upoznaćete se sa procedurom i načinom rada kao i preporukama kojih je potrebno da se pridržavate nakon tretmana. Sama procedura trajnog šminkanja izgleda ovako: specijalnim aparatom se unosi originalna pigmentirana boja u površinski sloj kože. Boje koje se koriste su biorazgradive, dermatološki ispitane i testirane. Tretman je jednostavan i bezbolan. Počinje se od obrva koje se koriguju, daje im se nijansa ili punoća. Kod usana se ili naglašavaju prirodne ivice usana ili se povećavaju. Uglovi se senče čime usne postaju punije. Oči dolaze do izražaja tako što se boja nanosi na gornje i donje ivice kapaka, od korena trepavica. Nakon toga više nema razloga da razmišljate da li ste lepe.

U kozmetičkom salonu Lotos naglašavaju da je naše lice ono što ljudi najpre uočavaju, pa je nega lica ono od čega treba krenuti. Negovana koža znak je zdravlja i ukras koji ne može nadomestiti nikakva šminka. Higijenski tretman podrazumeva sledeće: detaljno čišćenje (istiskivanje bubuljica, mitisera i potkožnih bubuljica), piling kože lica, masažu lica, vrata i dekoltea vrhunskim preparatima, dezinfekciju elektrodama i na kraju masku za zatvaranje pora. Na raspolaganju su Vam i specijalni i antiaging tretmani.

 

 

Želite da postavite Vaš kozmetički salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoj termin u salonu Lotos zakažite na brojeve 011 3553809.

Pogledajte i šta nude ostali kozmetički saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se