Restoran La estrella- Beograd

Nebojšina 41, 11000 Beograd
Lista restorana
2216 Pregleda

U obilazak restorana La estrella smo krenuli rezervišući mesto preko FB i već smo dobili 10 odsto popusta. Ovo je prva u nizu stvari koja se svidela Belgradeeye patroli.

La estrella je autentičan restoran španske kuhinje gde se pripremaju originalni specijaliteti a ne oni prilagođeni lokalnim navikama. Za sve koji robuju tim navikama postoji drugi deo menija sa domaćom i internacionalnom kuhinjom. Internacionalni meni uključuje interesantna predjela (npr.pohovane masline), razne obrok salate(sečuan salata s piletinom), supe, potaže.. Od 14 vrsta deserata 4 su španska pa tako možete odabrati krem katalanja, plan, natils, panacotu...

Španski obrok se počinje tapasom- malim tanjirima sa maslinama, sirom, krompirima, jajima, namazima, šunkom.Za glavno jelo preporučena je paelja (možete izabrati vrstu mesa). U restoranu La estrella paelje se prave za dve osobe a iznose servirane na tradicionalan način, na tiganju. Piletina i riba ispod soli su specijaliteti kuće a kuriozitet je „Iberico“-čuvena španska pršuta koja se pravi od najkvalitetnijeg mesa svinja hranjenih isključivo žirom i mlekom.

Iz velike ponude žestokih pića izdvajamo sangriju i klaru- napitak na bazi piva sa dodacima.

Restoran je podeljen u tri dela, pa u zavisnosti od društva, povoda i afiniteta, možete birati. Prva, glavna sala, je vrlo prostrana. Fontana je u centralnom delu, na zidovima slike svetskih velikana. Ovde možete večerati i zabaviti se sa društvom. Druga , tzv. „žuta sala“ je namenjena za ručkove kao i „crvena sala“ koja je najintimnija što je čini pogodnom za poslovne ručkove.

Velike staklene površine pružaju širok vidik i dovoljno dnevne svetlosti a prostoru daju notu moderne uređenosti.

Četvrtkom je koktel veče sa gratis kanapeima-montaditosima, vikendima živa muzika. Nedeljni ručkovi su za 10 odsto jeftiniji.

Konobari su izuzetno kompetentni i, iznad svega, nasmejani.
Cene potpuno adekvatne lokaciji i kvalitetu hrane, izdvajamo veoma popularne cene doručka.

Možda je sitnica ali nama je zasmetalo: parking postoji ali samo ako sto rezervišite telefonom dobijate parking mesto. Ako mislite da naša zamerka nije na mestu, pišite nam: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se