Kozmetički salon Kneginja - Beograd

Kneginje Zorke 5, 11000 Beograd
Kozmetički saloni
1003 Pregleda

U prijatnom ambijentu salona lepote Kneginja svaka žena će biti tretirana kao da je baš ona ta koja nosi ovu zvučnu titulu. Posle tretmana ćete se osećati ulepšano, osveženo i preporođeno. Bićete lepe, zavodljive i zadovoljne sobom.

Ovaj kozmetički salon omogućava najsavremenije vrste tretmana, stručno osoblje, vrhunsku kozmetiku i programe masaže, kao i programe zdrave ishrane i pravilnog vežbanja.

Programi kojima ćete svoje telo restartovati i prikupiti novu energiju su: masaža, anticelulit program, klasični i biološki tretmani lica, detoksikacija organizma. Usluge se pružaju klijentima svih sedam dana u nedelji.

Oduvek je glavni preduslov za lepotu prvenstveno dobro zdravlje. Uz pomoć Kneginjinog osoblja možete ovladati specifičnim vežbama iz korektivne gimnastike i pilatesa koje možete izvoditi sami kod kuće predupređujući ili korigujući osteoporozu i deformitete kičme. Vrlo je bitna zdrava ishrana. U tome će Vam pomoći stručni tim lekara, terapeuta i nutricioniste. Dijetoterapija podrazumeva konsultacije sa nutricionistom koji će preporučiti pravilno kombinovanje namirnica i individualne programe zdrave i izbalansirane ishrane.

U kozmetičkom salonu Kneginja dostupne su Vam relaks, anticelulit, sportska i limfna drenaža, masaža sa toplim jastučićima i čuvena masaža čokoladom. Čokoladni relaks je svoju popularnost stekao zbog toga što hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Deluje na psihu i čula putem mirisa kao aromaterapija.

Od tretmana za lice izdvajamo izuzetne rezultate koji se postižu u lečenju akni, zatim tretmani voćnim kiselinama, shilly-shally lifting, mikrodermoabraziju i surflifting.

Kneginjin adut u borbi sa kilogramima, celulitom i borama su Corpo 02, ultra sonic i gipsane bermude. Savremena mašina- aparat za telo Corpo 02 najefikasnije rešava problem liposukcije (preoblikovanje tela) i lipolize (otklanjanje masnih naslaga). Celulit nestaje a istovremeno se zateže koža i poboljšava cirkulacija.

 

 

Želite da postavite Vaš kozmetički salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O svim vrstama tretmana i slobodnim terminima, raspitajte se na telefone: 063 307587, 011 2432337.

Pogledajte i šta nude ostali kozmetički saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se