Vrtić Kinderland - Beograd

Gandijeva 115A, Beograd
Obdaništa
828 Pregleda

Vrtić Kinderland radi po jedinstvenom Montessori programu. Osmišljen je tako da podstiče samopouzdanje, inicijativnost, radoznalost, šira interesovanja, motivaciju za napredovanjem, odgovornost i kreativnost kod dece. Većina ciljeva postavljenih programom rada vrtića Kinderland, ostvaruje se upotrebom Montesori materijala iz oblasti senzornog, kosmičkog, matematičkog, jezičkog, muzičkog i praktičnog obrazovanja. Kroz praktične vežbe dete se osposobljava da se samostalno brine o sebi, svojoj okolini i drugim ljudima. Sazreva fizički, emocionalno i socijalno.

Uz rad sa vaspitačima u Kinderlendu, socijalne i kulturne informacije tj. svet koji ih okružuje deca shvataju kroz igre, čitanje priča i dramatizaciju. Vaspitači u toplom i stimulativnom okruženju imaju dvojnu ulogu: kao model i kao neko ko ih prati i posmatra težeći da kultiviše kreativan duh deteta.

Ovaj vrtić organizuje sledeće aktivnosti: školice glume i karatea, psihološku i kreativnu radionicu, vežbe praktičnog života, školicu nemačkog i engleskog jezika, matamatike, mini art, male istraživače i rad sa decom školskog uzrasta. Grupe su mešovite, za uzrast od 3 – 7 godina. Starija deca služe kao uzor mlađoj, čineći tako prostor zajednicom gde svi uče.

U vrtiću Kindreland se, u saradnji sa Royal Cateringom, služi kvalitetna i nutricionistički dobro izbalansirana ishrana. Jelovnici su pripremljeni tako da zadovolje sve nutritivne potrebe Vaše dece.

Deca upijaju sve aspekte okruženja bez napora ili zamaranja. Oni se pripremaju da istražuju svet oko sebe zato je u Kindelandu osnovno okruženje pažljivo pripremljeno-nameštaj je po dimenzijama prilagođen deci sa ciljem da im pruži udobnost, dobit … Prostorije su bogate senzornim, obrazovnim i svakodnevnim materijalom koji odgovara svim dečijim aktivnostima.

 

 

Želite da postavite Vaš vrtić na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Ako želite više da saznate o radu vrtića Kinderland ili o uslovima za upis deteta, pozovite 011 2289409.

Pogledajte i šta nude ostali vrtići.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se