Language:
English English

Apoteke u Beogradu

Apoteka Kamilica - Beograd

Adresa: Pasterova 14 a, Svetogorska 40, 11000 Beograd

Lokacija: Savski Venac, Stari grad

Naša ocena:

Opis apoteke

Apoteka Kamilica postoji 20 godina ali o tradiciji i ugledu u polju farmacije najbolje govori podatak da je deda jednog od njenih osnivača u vreme Kraljevine Jugoslavije patentirao čuveni kafetin.

Danas  Kamilica raspolaže širokim asortimanom domaćih i uvoznih lekova, uključujući citostatike, raznovrsnim pomoćnim lekovitim sredstvima, kozmetičkim preparatima, velikim izborom medicinske obuće sa anatomskim uloškom italijanske firme Vainer.

Laboratorija apoteke Kamilica ima stručan tim ljudi koji je za kratko vreme izgradio reputaciju jednog od najkvalitetnijih proizvođača dermokozmetičkih i lekovitih preparata. U njihovoj laboratoriji se izrađuju magistralni preparati po receptu dermatologa, ginekologa, oftalmologa, pedijatara... Količina njihovih preparata je ograničena i ne nalazi se u masovnoj proizvodnji u cilju održavanja visokog standarda.

 Po receptima lekara svih specijalnosti se izrađuju: sirupi, praškovi (sa specifičnim lekovitim supstancama, u adekvatnim dečjim dozama), gelovi, kremovi, masti , supozitoriji, vagitorije, kapi i masti za oči. U saradnji sa prof. dermatologije M. Milojevićem se prave anti-age preparati za negu kože lica i tela na bazi voćnih kiselina, preparati za negu suve i osetljive, kao i problematične kože sa aknama, preparati za zaštitu od UV zračenja i klasične kozmetičke kreme: hidratantne, polumasne i masne sa uljem jojobe, avokada, badema i noćurka.

Radno vreme objekta u Pasterovoj ulici (blizu Kliničkog centra) je od 7 do 20 h, subotom 9-16 h, nedeljom 10-17 h. Objekat u Svetogorskoj radi od 8 do 20 h, subotom od 8 do 15 h.

 

Želite da postavite Vašu apoteku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

Slike apotke

Apoteka Kamilica Beograd Apoteka Kamilica Beograd Apoteka Kamilica Beograd Apoteka Kamilica Beograd

 

Pošto je zdravlje uvek na prvom mestu, cene i načini plaćanja u apoteci Kamilica su vrlo povoljni, raspitajte se o njima na brojevima telefona: 0112684743 i 0113067497.

 

Pogledajte i šta nude ostale apoteke u beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije