Dečija igraonica i rođendaonica Kaja i Paja - Beograd

Sinđelićeva 22A, 11000 Beograd
Igraonice
937 Pregleda

Dečija igraonica i rođendaonica Kaja i Paja je novo mesto u gradu za organizovanje dečijih rođendana i drugih slavlja. Za vrlo kratko vreme je postala omiljeni kutak za igru, razonodu i proslavljanje.

Prostor za decu čine dva dela, prvi je opremljen zanimljivim rekvizitima u kome se deca uz asistenciju i budno oko stručnih animatora bezbedno predaju čarima igre. U drugom delu se deca odmaraju od igre uz zakusku i sokiće. Tačnije, ovde se svi skupe i pevaju dok slavljenik gasi svećice, seče i poslužuje tortu.

Iako želite da se Vaši mališani opuste i uživaju, ponekad nije loše proveriti krajičkom oka da li je sve u najboljem redu. Prostor za roditelje se nalazi u produžetku dečije igraonice tako da su Vam deca sve vreme na oku. Rekviziti su potpuno bezopasni i raznovrsni, doprinose maštovitim i originalnim igrarijama.

Po lepom vremenu moguće je preseliti se i u dvorište u kome postoji deset mesta za sedenje.

Dečija igraonica i rođendaonica Kaja i Paja organizuju zabave u trajanju od dva i po sata u novom, besprekorno čistom, klimatizovanom, adekvatno opremljenom dečijem prostoru uz najaktivnije angažovanje dve iskusne animatorke i jednog kelnera. Kako bi bilo što veselije i raspevanije opremljeni su i popularnim karaokama.

Hranu i piće možete odabrati i doneti sami ili će ih Kaja i Paja nabaviti za Vas po diskontnim cenama. To znači da tokom same dečije zabave više nemate nikakvih dodatnih troškova niti morate da brinete da li je nešto nedostalo.

Često se dešava da je slavljeniku i njegovim gostima toliko lepo da insistiraju da produže provod. Kaja i Paja to čine mogućim tako što se zakup rođendaonice može produžiti najviše sat vremena uz doplatu u iznosu od 3000 dinara. Termini u kojima rade su od 11-12 h do 14-15h i drugi termin od 17-18-20-21 h . Nedeljom igraonica rođendaonica radi samo u drugom terminu. Cena zakupa je na nivou gradskih cena, 100 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Zakup rođendaonice ne obavezuje angažovanje samo njihovih animatora, u svakom trenutku je moguće angažovanje eksternih animatora, mađioničara ili klovnova.

 

 

Želite da postavite Vašu igraonicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

U dečijoj igraonici i rođendaonici Kaja i Paja može da boravi 25-oro dece i isto toliko roditelja. Za sve detalje oko termina ili programa proslava pozovite brojeve 064 212 3466, 060 4446833 i 0112421052.

Pogledajte i šta nude ostale dečije igraonice.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se