Cvećara Ivona - Beograd

Kralja Aleksandra 263B; Jurija Gagrina 16
Cvećare
1415 Pregleda

I nspirisana radošću života!
V ečnost zarobljena u lepoti cveća!
O stavlja bez daha!
N e zaboravlja Vaše najlepše trenutke!
A mbijent pretvara u bajku!

Za cvećaru Ivona se može reći da je ovo kreativna radionica koja dekoriše svečanosti (svadbe, rođendane, promocije...), enterijere (poslovne prostore, restorane, hotele...), bavi se scenskom dekoracijom (serije, filmovi, koncerti...) . Moguć je i dogovor po kome bi zaposleni u Ivoni u potpunosti organizovali manifestacije svih vrsta.

Rade i dostavu cveća na kućnu adresu, svaku cvetnu fantaziju pretvaraju u stvarnost naglašavajući pre svega originalnost.

Pravim cvetom možete iskazati svoju emociju i pažnju. Pre nego što se odlučite za kupovinu nekog cveta ili cvetnog aranžmana, dobro razmislite o izboru jer cveće koje ste odabrali se obično poistovećuje sa vašim željama povodom događanja na koji ste pozvani.
Zato je potrebno neko osnovno poznavanje cvetnog bontona. Ne brinite se ako niste sigurni koji cvet je pogodan za koju priliku, šarmantne devojke koje rade u cvećari Ivona će Vam uvek izaći u susret i savetom pomoći pri odabiru.

Cvećara Ivona postoji dvadeset godina, možete ih posetiti na dve lokacije, jednoj na Zvezdari i drugoj na Novom Beogradu. Možete pronaći veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, različitih aranžmana i korpica.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detaljnije informacije potražite na brojevima 011 2410174 i 011 2203660.

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se