Splav Hua Hua- Beograd

Ada Ciganlija bb (obala Save)
Splavovi
2838 Pregleda

Večeras biste igrali na stolu? Pustili da Vas svaka pesma gađa, nazdravljali, igrali i provodili se uz narodnjake? Dođite na splav Hua Hua, opustite se i provedite maksimalno. Sve što se dogodi na Hua, ostaje na Hua, bez brige. To je jedino pravilo koje važi na ovom beogradskom splavu. Lica i događaji su izmišljeni, konobari i hostese diskretni. U ranim jutarnjim satima, ako Vas vid bude još uvek služio kako treba, možete osmotriti i brojne poznate ličnosti iz kulturnog, sportskog, estradnog i političkog života. Ovo je zaista zvučnije beogradsko mesto za izlazak.

Za one koji pored sadržine vode računa i o formi da napomenemo da je enterijer splava pravi kafanski, uglavnom u drvetu, sa kockastim stoljnacima i zanimljivim ribarskim mrežama. Stolice su drvene, stabilne i odlične za penjanje čak i pored ogromne gužve koja je ovde redovna pojava. Devojke češće biraju stolove a onda im se i muškarci pridružuju i ludi provod traje do ranih jutarnjih sati. Granice ovde ne postoje.

Hua Hua splav radi preko čitave godine a u letnjim mesecima je otvorena i velika bašta. Tada muziku puštaju i DJ-evi, u zimskim mesecima svake subote nastupa Marina Dilparić a petkom Neša Cvijetić i bend.

Hua Hua je svoje ime dobio po jednom holandskom brodu. Koje paralele Vi pronalazite, može li se atmosfera upoređivati? Pišite nam da prodiskutujemo: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš splav na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Splav Hua Hua je relativno mali splav pa je poželjno da rezervišete unapred svoje mesto na telefone 065 5999966 i 063 239373. Ulaz je slobodan.

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se