Prodavnica zdrave hrane Hema-Kheya-Neye - Beograd

Hilandarska 24; Sarajevska 10 (odmah ispod američke ambasade)
Zdrava hrana
1885 Pregleda

Savremeni način života crpi naš organizam i fizički i psihički tako da počinjemo da shvatamo kako moramo jesti i piti u skladu sa potrebama našeg tela. Zdrava ishrana je prvi korak ka sticanju harmonije u telu, umu i duši. Zaposleni u prodavnici zdrave hrane Hama- Kheya-Neye kažu da postizanje unutrašnjeg mira dovodi i do osećaja životne radosti.

U prodavnici Hama-Kheya- Neye ćete naći svakodnevno sveže povrće iz kontrolisane biološke proizvodnje: crveni i crni luk, kupus, paradajz, zelenu salatu, kelj, karfiol, šargarepu i još mnogo toga. Valja znati da organski proizvodi imaju znatno više hranljivih sastojaka i značajno veći nivo vitamina C, gvožđa, magnezijuma, fosfora, i znatno manje nitrata (toksina).

Hema Kheya Neya je apoteka 21. veka koja je za Vas spremila mnoge homeopatske proizvode. Preparati su mineralnog, biljnog ili životinjskog porekla u obliku tableta, kapi ili masti.

Poklonici makrobiotičke filozofije u ovoj prodavnici zdrave hrane mogu pronaći vrhunski japanski program: ovsene mekinje, integralni susam, arame alge, kombu alge, nori alge, wakame alge, ječmeni mugo miso, organski ječmeni muro miso, organsko pirinčano sirće, umeboši šljive, umeboši sirće, banča čaj i organski kukiča čaj. Takođe, možete probati heljdinu testeninu sobu, brojne soseve ( npr.tamari i šoju soja sos), indijsku (ajurvedsku) so, beskvasni hleb od integralnih žitarica i bogat asortiman posnih poslastica.

Na ovom mestu možete naći i grupu jedinstvenih proizvoda na našem tržištu: sapunski plod koji je prirodno sredstvo za pranje odeće naročito pogodno za ljude sa osetljivom kožom i antipesticid prah koji efikasno uklanja pesticide sa voća i povrća.

Hema-Kheya-Neya posvećuje pažnju i izdavaštvu tako da u svojoj ponudi ima brojne naslove iz oblasti zdravog života počevši od velikog makrobiotičkog kuvara koga nazivaju Biblijom makrobiotike, pa sve do raznih knjiga o meditaciji i duhovnosti.

U prodavnici zdrave hrane Hema-Kheya-Neye naći ćete jednostavno i zdravo rešenje za Vaše probleme sa suvšnim kilogramima, dijebetesom, holesterolom, opstipacijom...

Radno vreme je od 8:30 do 21 h, subotom od 9 do 17h.

 

 

Želite da postavite Vašu prodavnicu zdrave hrane na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detaljnije informacije saznajte pozivanjem brojeva 011 3345322, 011 3346864.

Pogledajte i šta nude ostale prodavnice zdrave hrane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se