Škola stranih jezika Helen Doron Early English - Beograd

Stevana Markovića 11, 11080 Zemun
Škole stranih jezika
920 Pregleda

Helen Doron je franšizni lanac škola stranih jezika koji funkcioniše skoro 15 godina na više lokacija u Beogradu. Nude 10 različitih kurseva engleskog jezika za decu od 3 meseca do 14 godina starosti po nekoliko programa. Najpoznatiji su sledeći:

-Helen Doron Early English je metod učenja engleskog jezika kao maternjeg. Zasniva se na simuliranju engleskog govornog okruženja u kome deca na prirodan način usvajaju drugi jezik kroz aktivno učešće na času, kroz igru, pesmu i druženje sa svojim vršnjacima. Ove aktivnosti promovišu zadovoljstvo sticanja novih sposobnosti, povećavajući angažovanje i motivaciju kod dece svih uzrasta. Predavači prolaze kroz intenzinu obuku i imaju konstantnu podršku kao i pristup novim sredstvima za učenje kako bi održavali časove novim i zanimljivim tokom cele godine. Deca koja pohađaju Helen Doron školu počinju da pričaju i razumeju engleski jezik sa uživanjem kakvo nikad nećete videti na konvencionalnim časovima. Za najmlađe do četiri godine prisustvo jednog roditelja na ovim časovima je obavezno.

- Helen Doron Teen English je program usklađen sa evropskim standardima za učenje jezika (CEF). Postižu se nivoi A2, B1, B1+ i B2, a uzrast koji pokrivaju je od 12 do 18 godina.
Sve grupe su od 4-oro do 8-oro dece, časovi se održavaju u zabavnom, bogatom i motivišućem okruženju za sve uzraste.

- Pearson Tests of English - za polaznike koji žele da imaju međunarodni sertifikat znanja engleskog jezika, mogu se testirati prema Pearson Tests of English (PTE) u Helen Doron centrima za podučavanje, koji su licencirani za izvođenje PTE testova.
Testovi su podeljeni u dve grupe, prema uzrastima:
- PTE Young Learners (za decu uzrasta od 8 do 13 godina)
- PTE General ( od 12 do 17+), svi nivoi.

U školi stranih jezika Helen Doron kao vrlo bitne ističu izuzetne materijale koji se koriste u učenju: Early English materijali obuhvataju deset godišnjih nivoa (svaki se sastoji od knjiga i pratećih CD-a, spakovanih u atraktivnu torbicu). Do školskog uzrasta savladava se isključivo govorni jezik, a školski uzrast dece paralelno uči čitanje, pisanje (uz dodatne radne sveske za mlađe školarce) i gramatiku jezika koji su već progovorila. 
Helen Doron Teen English programi obuhvataju četiri seta materijala (svaki se sastoji od knjiga, pratećih DVD-jeva, albuma sa pop pesmama i lektirom, spakovanih u atraktivnu torbu) koji tokom obrade direktno pripremaju polaznika za polaganje ispita za nivoe A2, B1 i B2.

Školska godina počinje 1. septembra i traje do kraja juna, a predupis se vrši od maja za narednu školsku godinu. Za buduće polaznike se organizuju i besplatni demo časovi ili testiranja u istom periodu. Svi zaintresovani mogu da se jave, dođu, vide materijal i prisustvuju časovima sa svojom decom.

 

 

Želite da postavite Vašu školu stranih jezika na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Broj besplatnog call centra škole Helen Doron je 0800 333 000.

Pogledajte i šta nude ostale škole stranih jezika.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se